Support

Telefonische installatieondersteuning, support via videoconferenties, service of afstand, routineonderhoud of on-site inbedrijfstelling - wij zijn uw aanspreekpunt voor alle technische aftersales-vragen en garanderen een betrouwbaar, snel en efficiënt supportproces.

»Visuele communicatie is de manier om professioneel overleg op afstand te voeren.«

Jochai van Bergen, Managing Director Credit Agricole CIB Management Services B.V.

Heeft u een storing en wilt u een review van uw prodyct? Is uw systeem defect of is er reparatie nodig? Heeft u te maken met een verkeerde levering? Zo divers als onze klanten en producten, zo divers zijn service-gevallen. Zorgenloze service is voor DEKOM een uitermate belangrijk punt. Om ervoor te zorgen dat uw case met zorg behandeld wordt, werken we met een ticketsysteem dat nauwlettend in de gaten houdt wat de voortgang is. We zorgen voor de juiste communicatie van begin tot eind.

Onze customer service afdeling hanteert duidelijk omschreven processen en houdt u stap voor stap op de hoogte van de voortgang. Continue training zorgt ervoor dat we ieder individueel geval snel en effectief kunnen behandelen. Aan de hand van juiste analyses en diagnoses kunnen we veelal de time to repair drastisch verminderen en in veel gevallen zelfs preventief werken.

Moest echter een product toch retour gestuurd worden, dan zorgen wij voor een RMA-formulier. Dit Return Material Authorization formulier bevat de noodzakelijke informatie en een nummer. U stuurt gewoon dit product terug met dit formulier. Aan de hand van het nummer kunnen de betreffende experts direct aan de slag. Op de achtergrond zorgen de juiste processen voor een simpele voortgang, zonder dat u zich verder zorgen maakt. Conform gemaakte afspraken wordt de reparatie uitgevoerd en wordt het product weer naar u toegestuurd.