Media Control

Less is more. De essentie van intuïtiviteit is eenvoud. Dat is precies waarom DEKOM programmeurs iPads veranderen in control systems die iedereen kan gebruiken. Geen training meer nodig om licht, geluid en beeld aan te zetten.

Media control

Mediatechnologische systemen zijn, zowel in conferentieruimtes als evenementenzalen, normaal gesproken uiterst complexe technische systemen, die uit een hele verzameling meer of minder zichtbare onderdelen bestaan. Verlichting, beeldschermen, geluidsvolume, ventilatie, microfoons, projectoren enz. dienen daarbij niet individueel, maar als samenhangend systeem aangestuurd en nauwkeurig op elkaar afgestemd te worden.

Goed nieuws voor u: u hoeft zich geen zorgen te maken over de complexiteit van de technologie. Wij ontwikkelen voor u een op maat gesneden, intuïtief te bedienen systeem van iedere gewenste capaciteit. Daarbij integreren we niet alleen alle voorzieningen die in de zaal aanwezig zijn in een enkele afstandsbediening, zoals het op- en neerlaten van het scherm, het licht, de verduistering, het geluid en de airconditioning, maar op wens programmeren we ook de volgorde van bepaalde functies, passen we de gebruikersinterface aan uw corporate design aan of koppelen we alle gewenste applicaties zoals presentatiesoftware of webcontent. Zowel bedraad, door een druk op een knop, als wireless via een touchpanel, iPad of iPod: met onze intuïtieve gebruikersinterface kunt u zelfs in onbekende zalen zonder technische kennis alle installaties eenvoudig en veilig bedienen.„A major advantage of the e-learning platform is that our students gain very simple and immediate access to the recordings.“

Prof. Dr. Sönke Knutzen
Vice President Teaching, Technical University of Hamburg-Harburg