DEKOM - Uw Global Visual Solutions Partner

DEKOM is gevestigd in 8 landen in Europa en heeft meer dan 150 medewerkers. Samen met ons partnernetwerk zijn we actief in meer dan 130 landen, wereldwijd.

Het DEKOM-voordeel

Met onze jarenlange ervaring in Duitsland, Europa en wereldwijd helpen wij onze klanten om kosten te verlagen, toegevoegde waarde te genereren, arbeidstijd productiever te maken en om wereldwijd voor een ​​concurrentievoordeel te zorgen.

Ontdek meer over het DEKOM-voordeel.


DEKOM Geschiedenis

DEKOM blikt terug op een geschiedenis van voortdurend succes, groei en vooruitgang - zowel technisch als economisch. DEKOM is een beursgenoteerd, zelf gefinancierd, duurzaam en gezond bedrijf.

Lees de DEKOM geschiedenis

Certificaten

DEKOM is multi-vendor gecertificeerd voor videoconferencing en mediatechnologie. Onze experts worden jaarlijks opnieuw gecertificeerd, zodat de klant beschikt over een contactpersoon met een uitstekende know-how.

Alle DEKOM certificeringen


Referenties & Case Studies

Klanten uit zowel het bedrijfsleven als de industrie gebruiken onze producten en oplossingen. Wij hechten een groot belang aan langdurige klantrelaties. Eerlijkheid, transparantie en altijd actuele competentie zijn onze sleutel voor het vertrouwen van onze klanten.

Alle referenties en case studies


Overal ter wereld bij u ter plaatse

DEKOM AG is een internationaal, middelgroot particulier bedrijf met vestigingen in Duitsland, Spanje, België, Nederland, Turkije, Oekraïne, Zwitserland en Frankrijk. Met ervaring met internationale projecten in meer dan 150 landen. Met gecertificeerd personeel in vaste dienst. We maken gebruik van processen en digitale workflows waardoor we uitzonderlijk snel en in zeven talen kunnen reageren.

Vind DEKOM in uw buurt

"The enormous savings we obtain through more timely decisions, cannot be put into numbers."

Mirko Deik,
Facility Manager, Thyssen Krupp Steel Europe AG