Strijdkrachten & veiligheidsdiensten

Ook bij de krijgsmachtonderdelen beschikt bij haar dagelijkse werkzaamheden over de modernste mediatechnologie, net als overal anders, en toch ook niet helemaal. Nergens zijn de veiligheidsvoorschriften zo hoog. Dit geldt zowel voor databescherming, de bescherming tegen afluisteren als voor de beschikbaarheid van de technologie, zowel met betrekking tot de verschillende componenten als rond het installatie- en implementatieproces.

Geen probleem, het slechts een kwestie van goed plannen. Toepassingsgebieden:


Kort samengevat:

  • Geluiddempende behuizing
  • Individuele aanpassing per projector type
  • Eigen ventilatie voor de warmteregulering

Controleruimtes & datacenters

Houd het overzicht

In controleruimtes en datacenters heerst opperste concentratie. Die processen die daarbij in de gaten worden gehouden worden hierbij meestal op grote schermen geprojecteerd. De gebruikte projectoren doen de hele dag hun werk en het gaat daarbij in de regel om apparaten met een hoge lichtsterkte. Hierbij wordt een evenredige hoeveelheid geluid geproduceerd, waardoor het goed is om na te denken over geluidsisolatie.

Bij deze toepassingen is het raadzaam om een geluiddempende behuizing te gebruiken. De behuizing omsluit de lcd-projector compleet, zodat deze volledig ingekapseld is. De behuizing beschikt over een eigen ventilatiesysteem voor de aanvoer van verse lucht en de afvoer van warmte. De toepassing van geluidsisolatie brengt het geproduceerde geluid terug met ca. 60%. Geluiddempende behuizingen worden afhankelijk van het type projector speciaal gebouwd en kunnen eventueel ook achter het plafond gemonteerd worden.