Het DEKOM-voordeel

Met onze jarenlange ervaring in Duitsland, Europa en wereldwijd helpen wij onze klanten om kosten te verlagen, toegevoegde waarde te genereren, arbeidstijd productiever te maken en om wereldwijd voor een concurrentievoordeel te zorgen.

Wereldwijd actief

Met lokale expertise en ondersteuning bieden we u de service die u wereldwijd verdient, ongeacht welke of hoeveel van uw locaties we bedienen.

Alles uit één hand

Bij ons hoeft u geen tijd te verspillen aan telefonische hotlines. Uw persoonlijke accountmanager neemt alle zorgen met betrekking tot uw project, gedurende de gehele projectperiode en daarna, uit handen.

Wij zijn fabrikantonafhankelijk

Altijd de oplossing die het beste aan uw eisen voldoet, ongeacht fabrikant of product.

Wij zijn een gecertificeerde partner

Met partnerships en certificeringen van meer dan 50 fabrikanten garanderen wij u de beste prijzen voor uw project zonder in te boeten aan service en kwaliteit.

Experts op het gebied van eerste reactie

We lossen problemen op voordat u zelfs maar weet dat ze bestaan. We bouwen voort op gepland en proactief onderhoud in plaats van te wachten tot u ons een storing meldt.

Wij zijn specialisten

Beveiliging en gegevensbescherming op het gebied van AV, videoconferentie en collaboration zijn onze topprioriteiten. Onze accountmanagers zijn altijd up-to-date en onze technische experts zijn uitgebreid gecertificeerd.

35 jaar ervaring

Met onze jarenlange ervaring en de beste zakelijke relaties met alle belangrijke fabrikanten en leveranciers op de markt, zijn wij één van de toonaangevende specialisten in AV-, videoconferentie- en collaboration-activiteiten in Europa.