Audioconferentie en Conference Calling

De basisbehoefte voor samenwerking: de stem en microfoon/speaker combinatie. DEKOM informeert u over alle mogelijkheden, van personal speakerphone tot omnidirectionele boardroom microfonie.

Audioconferencing systems

In de huidige, wereldwijd steeds sneller expanderende zakelijke wereld is de audioconferentie een goedkope oplossing om het besluitvormingsproces efficiënt in te vullen. De voortdurende overdracht van informatie aan partners of medewerkers leidt tot lagere kosten en een efficiënter gebruik van de tijd. Dit voordeel moet niet onderschat worden bij de voortdurende strijd om de concurrentiekracht van alle ondernemingen.

Audioconferentiesystemen werken met moderne full-duplex processen zonder vervormingen en andere storingen. Het geluid klinkt zo, alsof de gesprekspartners zich in dezelfde ruimte bevinden.

De gelijktijdige onderdrukking van echo-effecten (nagalm) zorgt voor een natuurlijk geluid en maakt het mogelijk om op natuurlijke wijze een gesprek te voeren.

De systemen passen zich, eenmalig tijdens de installatie of continu tijdens het gebruik, aan de akoestiek van de ruimte aan en weten eventueel optredende echo's te dempen.

Audioconferentiesystemen bieden voordelen op het gebied van tijd en concurrentiekracht.„A major advantage of the e-learning platform is that our students gain very simple and immediate access to the recordings.“

Prof. Dr. Sönke Knutzen
Vice President Teaching, Technical University of Hamburg-Harburg