Prysm

Prysm, de grootst denkbare iPad waar meerdere mensen tegelijkertijd op kunnen werken. Prysm Inc. is een Amerikaanse fabrikant van zeer bijzondere video wall systemen. De innovatieve hardware en software zorgt voor een ongekende en nog nooit eerder vertoonde manier van samenwerken. De Prysm Laser Phosphor Display (LPD) is een adembenemende technologie voor mooie, schaalbare en de meest veelzijdige en interactieve video walls.

Prysm wordt momenteel gebruikt door mooie grote namen in diverse sectoren. De reden is eenvoudig: het is de best mogelijke manier om op afstand met elkaar samen te werken. Met eenvoudige vingerbewegingen kan een document opengemaakt worden, zo groot gemaakt worden als men wil, om vervolgens te bewerken en real time te delen met anderen. Het systeem is opgebouwd uit Phosphor Tiles, die geen warmte uitstralen en ook nog eens energiezuinig zijn. Er kunnen zoveel tiles opgebouwd worden als men nodig acht, de video wall kan dus zo groot gemaakt worden als men zelf wil.

De software is vernuftig. Met duim en wijsvinger kunnen meters overbrugd worden, met intuïtieve bewegingen. Het is eenvoudig wisselen tussen tektsdocumenten, spreadsheets, video’s, presentaties en videoconferentie. Er kunnen meerdere beeldbronnen tegelijkertijd aangesloten worden en parallel met elkaar werken.

Belangrijke aspecten:

  • Laser Phosphor Display Technologie: 75% minder energie en geen warmte
  • Briljante kleurweergave en zeer nauwkeurige touch-gevoeligheid
  • Multi-user touch capable, bedoeld voor samenwerken met meerdere personen
  • Dynamische indeling: repositioneren en scalen is zeer eenvoudig
  • Naadloze aansluiting van de tegels, geen randen zichtbaar

"Decisions are accelerated; lower energy costs and CO2 emissions protect the environment entirely according to our understanding of sustainable resourceconservation."

Ralf Hauser,
Marketing Manager, Schüco