Digital Workplace

Een cloud-gebasseerde virtuele werkomgeving die teams in staat stelt simultaan verschillende vormen van content te creëren, te bewerken, te delen en op te slaan.

Met interactieve displayoplossingen van de nieuwste generatie kunnen bedrijven nu meerdere live-ingangen simultaan weergeven, projecten en gegevens delen in de cloud en documenten of multimediabestanden op het scherm weergeven. Werknemers, klanten en zakenpartners kunnen deze tools gebruiken om gegevens te delen en tegelijkertijd te werken met een multi-touch display, pc of smartphone. Hierdoor wordt de interne en externe samenwerking veel eenvoudiger via verschillende platforms of sociale netwerken.

Collaboration tools zoals telepresence, whiteboarding, content sharing of webapplicaties zijn geïntegreerd in de Visual Workplace, waarmee de communicatie binnen uw bedrijf wordt geoptimaliseerd. Kenmerken zoals intuïtieve multitouch-bediening en de nieuwste display technologieën bieden medewerkers meer mogelijkheden voor effectieve samenwerking.

Dankzij de superieure beeldkwaliteit en helderheid, laag energieverbruik en lange levensduur, bieden deze visuele systemen een praktische oplossing voor flexibele, creatieve visualisaties van content in alle vormen en formaten.

DEKOM biedt bedrijven een breed scala aan collaboration tools van fabrikanten zoals, Cisco, Prysm, Microsoft, Multitaction en Oblong.