Extron

Extron Electronics Corporation is een niet-beursgenoteerd bedrijf dat is opgericht in 1983 en zijn hoofdkantoor heeft in Californië en 40 kantoren wereldwijd. Met meer dan 5.000 producten, meer dan 100 patenten, biedt de productlijn oplossingen voor het maken van mooiere beelden, een betere geluidskwaliteit en systemen die gemakkelijker te bedienen zijn. Meer dan 600 ingenieurs zijn toegewijd aan het ontwerpen, produceren en ondersteunen van de producten.

Extron producten zijn ontworpen om samen te werken en complete geïntegreerde technologische oplossingen te creëren die naadloos aansluiten op uw videoconferentie en AV-systemen. Extron systemen maken het mogelijk om audio en video van hoge kwaliteit te presenteren om effectieve informatie-uitwisseling mogelijk te maken, of u nu moet lesgeven, beslissingen nemen, samenwerken, controleren, informeren, inspireren of entertainen.

Investeren in research maakt de ontwikkeling en introductie mogelijk van kerntechnologieën die de prestaties, efficiëntie en betrouwbaarheid van audiovisuele systemen verbeteren. Veel kerntechnologieën zijn in eigen huis ontwikkeld, wat resulteert in een uitzonderlijk niveau van controle over hoe de producten in uw bedrijf en voor uw gebruikers werken. Het hoogste niveau van ondersteuning wordt geboden om te voldoen aan de interoperabiliteits uitdagingen van de voortdurend evoluerende signaal- en display technologieën.

DEKOM is certified by Extron

Certified Extron Authorized Programmer
Certified Extron Control Professional
Certified Extron XTP Technician