Cable Management

Kabelgoten, tafelaansluitvelden of vloerpotten ... overal lopen kabels. Maar in het DEKOM-concept, zijn die niet zichtbaar. Alleen de hoogstnoodzakelijke stukken zijn zichtbaar voor aansluiting. Robuuste en functionele aansluitingen worden perfect weggewerkt in muuraansluitingen of tafelaansluitvelden.

Table connector cable management

Rondslingerende kabels vormen niet alleen een veiligheidsrisico omdat mensen er makkelijk over kunnen vallen. In representatieve ruimtes zijn ze daarnaast een storende factor en zorgen ze al snel voor een slordige indruk. Onnodig lange kabels kunnen bovendien voor een aanzienlijk lagere kwaliteit van het signaal leiden.

Onze individueel aanpasbare aansluitpunten in de tafel en de vloer, zorgen voor nette en veilige aansluitpunten voor elektriciteit, netwerk, audio, video en andere externe signalen. Of het nu gaat om aansluitpunten op tafel, elektrisch in- en uitklapbare aansluitdozen, wandkanalen of waterdichte aansluitpunten in de vloer: onze systemen sluiten zowel op functioneel als op optisch vlak perfect aan op de geldende omstandigheden, zowel binnen als buiten. Voor een optimale kwaliteit van het signaal, ergonomische omstandigheden en positie is het aan te bevelen, al in een vroeg stadium van het ontwerp van de ruimte rekening te houden met de bedrading. Uiteraard leveren we ook systemen voor ruimtes die verbouwd worden en ter aanvulling op bestaande systemen.


„A major advantage of the e-learning platform is that our students gain very simple and immediate access to the recordings.“

Prof. Dr. Sönke Knutzen
Vice President Teaching, Technical University of Hamburg-Harburg