UbiCast

UbiCast, opgericht in 2007 en gevestigd in Parijs, is een leider in het creëren en delen van rich media-video: gebruikers kunnen video maken, trainen, lesgeven en communiceren dankzij een uitgebreide reeks intuïtieve en geautomatiseerde oplossingen. UbiCast biedt oplossingen voor de gehele levenscyclus van een video, van content creatie tot streaming en analyse. Zelfs niet-gespecialiseerde gebruikers kunnen eenvoudig hun Rich Media-video's maken en eenvoudig delen.

Onderwijs en bedrijfsopleiding vormen de kern van de digitale transformatie van vandaag: met de juiste soort video (hoge kwaliteit, interactief en doorzoekbaar) is het delen van kennis nog nooit zo effectief en aantrekkelijk geweest.

De geautomatiseerde oplossingen van UbiCast maken decentralisatie van de contentproductie mogelijk en stellen organisaties in staat om echt gebruik te maken van de kracht van video. In de wereld van het hoger onderwijs kunnen klassikale cursussen nu worden aangevuld en uitgebreid met online cursussen, live conferenties en MOOC's (Massive Open Online Courses). In de bedrijfswereld wordt de training gedigitaliseerd met doorzoekbare video-portals voor leren en live en interactieve webcasts, waardoor organisaties kosteneffectieve, flexibele en gepersonaliseerde training krijgen.