Video Conferencing

"Elke stem heeft een gezicht." Dat was vroeger de lijfspreuk van DEKOM. En vandaag is dat nog steeds zo. Met jarenlange ervaring.

Video Conferencing OTX 100

Onze oplossingen

We bieden een breed scala van merkonafhankelijke oplossingen aan voor videoconferentie.


Video conferencing is inmiddels een standaard geworden in veel meeting rooms in tal van organisaties. Dit heeft vele goede redenen: video conferencing is efficiënt, milieuvriendelijk en heeft bewezen dat het de werknemerstevredenheid en kennisoverdracht ten goede komt. De mogelijkheden zijn zo divers als de communicatieworkflows en -netwerken van onze klanten. Een analyse van iedere individuele behoefte, iedere technische voorwaarde en het huidige communicatieproces is hierdoor bijzonder belangrijk.

Met o.a. Microsoft Skype for Business is de noodzaak voor professionele systemen toegenomen. Er zijn systemen voor kleinere ruimtes en voor board rooms. WebEx is een ander goed voorbeeld, tegenwoordig is het mogelijk om meer te doen dan alleen een presentatie passief te beleven. Actieve deelname wordt gestimuleerd door het inzetten van de juiste systemen. Huddle rooms (kleine ruimtes waar 3 tot 6 medewerkers bijeenkomen om te brainstormen) kunnen eenvoudig omgebouwd worden tot conference ruimtes met online communication, door het plaatsen van de juiste mediatechnologie.

DEKOM is bijzonder bedreven in het begeleiden van deze projecten. Ongeacht de aard van de business: DEKOM heeft een passende oplossing voor ieder vraagstuk gericht op visuele communicatie, van mobile tot desk workers, van huddle room tot grote vergaderroom. DEKOM voegt hierbij kennis van video conferencing en audiovisuele techniek samen. De keuze is groot en DEKOM staat al meer dan 25 jaar garant voor uitstekende videoconferencing-ervaring en talloze succesvolle projecten. Voor ondernemingen en overheid, voor hogescholen en universiteiten, voor ziekenhuizen en voor live congressen, voor banken of mission critical communicatie met olieplatformen … Het toepassingsbereik is enorm.


Online meeting is de nieuwe standaard. Of dat nu is met traditional video conferencing, Spark, Skype for Business, Zoom of met WebEx.

Steffen Weberruss,
Major Account Manager, DEKOM AG