Polycom

Polycom werd in 1990 in Californië opgericht en is een van de grootste producenten van videoconferentieproducten ter wereld. Door hun wijdvertakte netwerk van partners is Polycom bij uitstek een sterke partner voor internationale en wereldwijde videoconferentieprojecten.

Polycom signaleerde al in een vroeg stadium de stijgende vraag naar plaatsonafhankelijke samenwerking binnen bedrijven en werkt continu aan de ontwikkeling van nieuwe videoconferentieproducten en -diensten: Polycom beschikt inmiddels over meer dan 600 toegekende of ter goedkeuring voorgelegde octrooien en meer dan 15 miljoen regels software code. Polycom behoort daardoor zonder twijfel tot de meest innovatieve partijen uit de videoconferentiebranche. Bovendien besteedt Polycom bijzondere aandacht aan de voortdurende ontwikkeling en verbetering van hun succesvolle audioconferentiesystemen: De beroemde "conferentiespin" van Polycom is in menige conferentiezaal te vinden.

Polycom kent een omvangrijk productaanbod aan videoconferentiesystemen, infrastructuur, accessoires, telepresence- en geïntegreerde Unified Collaboration-systemen. Polycoms Voice-over-IP- en Video-over-IP-technologie horen tot de beste in de branche. Hieronder vindt u een overzicht van de belangrijkste producten van Polycom.

DEKOM is certified by Polycom

Polycom Platinum Solution Advisor logo

Alle Producten van Polycom

Digital Signage - Streaming Media

Polycom Digital Signage (PDS) 2000 Polycom Digital Signage (PDS) 2000