Network infrastructure

Maak gebruikers aan, ruimtes en organiseer meetings. Call control zorgt voor beheerde toegang tot systemen en voorziet een logisch adresboek voor iedere gebruiker.

Veiligheid

Enterprise Security is een topprioriteit. Door de groeiende bedreigingen op het internet, wordt het steeds belangrijker om jezelf te beschermen. Of het nu tegen ongewenste indringers van buitenaf is of voor de bescherming van de interne documenten van de vennootschap. Een uitgebreide zekerheid is daarom van groot belang. Videoconferenties bieden hier een duidelijk voordeel, ze zijn veilig en controleerbaar, en tijdens de installatie op uw eigen server heb je voortdurend volledige controle.

Firewall Traversal

Firewalls dienen voor de afscherming van datanetwerken. Elk dataverkeer van binnen en buiten wordt gecontroleerd en uitsluitend in het veiligheidsconcept gedefinieerde verbindingen worden goedgekeurd en toegelaten.

Om het gegevensverkeer van uw videoconferenties niet te laten blokkeren, is er een veilige koppeling nodig tussen uw LAN en internet. Een firewall traversal maakt probleemloos live-videocommunicatie mogelijk met deelnemers buiten het eigen netwerk, zonder lastige veiligheidsinstellingen van de eigen firewall.


Gatekeeper

Gatekeepers brengen de verbinding tot stand tussen eindapparaten en de MCU, fungeren als proxy, voeren adreswijzigingen door en verzorgen de communicatie tussen openbare en afgeschermde netwerken - de gatekeeper is een centraal onderdeel van een videoconferentienetwerk.

Gateways

Gateways verzorgen de communicatie tussen verschillende netwerken. Ze kunnen daarbij zowel protocollen met elkaar laten communiceren, als de koppeling tussen twee netwerken tot stand brengen.

Bovendien kunnen systemen voorzien worden van wachtwoorden, oproepen gecontroleerd worden of doorschakeling verzorgd worden. Bij bepaalde constructies, bijvoorbeeld bij het parallel gebruik van ISDN- en IP-apparaten is de toepassing van een gateway vereist.


DEKOM catalogus

Bestel hier (kosteloos) de nieuwe gedrukte catalogus met daarin alles over visuele communicatie.

Vraag nu aan!