Cisco

Als een van de meest gerenommeerde en grootste technologieconcerns ter wereld concentreert Cisco zich op vijf gebieden: kerntechnologieën, collaboration, video, virtualisatie en ict-systeemarchitectuur. Door de introductie van de telepresence-technologie en de overname van de Noorse producent op videoconferentiegebied TANDBERG, heeft Cisco nu ook de gestandaardiseerde markt voor videoconferenties betreden.

Cisco levert toekomstbestendige videoconferentiesystemen met een lange levensduur en werkt actief mee aan de verdere ontwikkeling van standaarden. Door strategische overeenkomsten met de belangrijkste technologieconcerns ter wereld kunnen Cisco-systemen in vrijwel iedere bestaande ICT-omgeving opgenomen worden. Naast hoge eisen aan design en functionaliteit hecht men bij Cisco bijzonder aan een eenvoudige en intuïtieve bediening.

Cisco beschikt over een zeer breed scala aan producten. Als pionier en marktleider op het gebied van telepresencesystemen beschikt Cisco over een ideale positie om ook bij toekomstige ontwikkelingen een leidende rol te blijven spelen. Hieronder vindt u een overzicht van de belangrijkste telepresenceproducten van Cisco.

DEKOM is certified by Cisco

Cisco Partner Premier Certified