Interactieve Whiteboards

Collaboration zoals we het hebben geleerd. Gedachten uiteenzetten met eenvoudige vingerbewegingen. Onze whiteboards weten precies wat u bedoelt.

Op het eerste gezicht lijkt het op een standaard whiteboard, maar vergis u niet: het interactieve SMART Board heeft de presentatietechniek in het bedrijfsleven en het onderwijs volledig gerevolutioneerd.

Een SMART Board is niets minder dan een schoolbord, flip-over, whiteboard, display en touchscreen in één. Aangesloten op een computer is het mogelijk om op het scherm gezamenlijk aan documenten te werken, video's te bekijken en e-mails te versturen. Kortom: bedien uw computer met pen, stift of vinger. Intuïtief, flexibel en audiovisueel.

SMART Boards zijn beschikbaar als LCD Display, als SMART Overlay voor standaard LCD-schermen en ook beschikbaar in combinatie met projectoren. Afhankelijk van de gewenste toepassing en de ruimtelijk eisen installeren wij oplossingen in verschillende resoluties, formaten en montagemechanismen. Zij het voor het onderwijs, de politiek of het bedrijfsleven: wij hebben de juiste interactieve oplossing voor uw behoeften.


„A major advantage of the e-learning platform is that our students gain very simple and immediate access to the recordings.“

Prof. Dr. Sönke Knutzen
Vice President Teaching, Technical University of Hamburg-Harburg