T1V

T1V is een visueel samenwerkingsbedrijf gespecialiseerd in multi-touch en multi-user software voor bedrijven en onderwijsinstellingen. Het samenwerkingsplatform van het bedrijf omvat ThinkHub "Multitouch Collaboration", ViewHub "Wireless Presentation" en AirConnect "Mobile App" - allemaal samen om een ​​naadloze, intuïtieve gebruikerservaring te bieden voor deelnemers op de kamer en op afstand. De samenwerkingssoftware van T1V is een oplossing voor vergaderruimten die veel van de hardware vervangt waarmee we vandaag de dag vergadertechnologie vergelijken.

De actieve leertechnologie van de T1V ThinkHub Connect is ontworpen om een ​​verscheidenheid aan vergaderstructuren te ondersteunen, van traditionele lezingen tot probleemoplossing voor teams tot groepswerk. De oplossing ondersteunt ook samenwerking tussen werknemers op externe locaties en maakt eenvoudige uitwisseling van inhoud tussen externe locaties mogelijk.

Alle T1V-oplossingen zijn ontworpen voor BYOD ter ondersteuning van de vele apparaten, programma's en platforms van de hedendaagse vergader- en samenwerkingsomgevingen. T1V is een toonaangevende innovator op het gebied van grootschalige interactieve softwaretechnologie.

Alle Producten van T1V