Services

DEKOM-oplossingen zijn uitgebreid en zijn niet klaar voordat de klant tevreden is. Hierdoor bieden wij een uitgebreid assortiment van service aan, dat niets te wensen overlaat.

»Visuele communicatie is de manier om professioneel overleg op afstand te voeren.«

Jochai van Bergen, Managing Director Credit Agricole CIB Management Services B.V.

Financial Services

Een krachtige en robuuste communicatie-infrastructuur speelt een essentiële factor bij het succes van uw bedrijf. Moordende concurrentie, razendsnelle technologische vooruitgang en steeds kortere levenscycli voor producten vereisen een flexibel aanpassingsvermogen en gerichte herinvesteringen.

Ook voor uw onderneming een uitdaging? Onze individuele trade-in-, lease-, huur- en financieringsprogramma's bieden u een prijstechnisch gezien gunstige mogelijkheid om uw communicatie-infrastructuur op efficiënte wijze te moderniseren.

Zo kunt u bijvoorbeeld ons vlaggenschip op het gebied van telepresence, het MEDIA PRESENCE SYSTEM, met een flexibele looptijd tussen 36 en 60 maanden leasen, tegen een vaste, maandelijkse vergoeding, zonder financiële verplichtingen en zonder risico. U ontvangt state-of-the-art-technologie, behoudt uw financiële speelruimte en hoeft geen aanspraak te maken op uw kredietfaciliteiten. Na afloop van de leaseperiode nemen we de gehuurde apparatuur terug voor revisie en hergebruik. U kunt vervolgens naadloos overstappen op een moderner systeem.
Professionele training

Een gebruikerscursus maakt bij ons integraal deel uit van de installatie. Uw medewerkers ontvangen daarbij begrijpelijke en nauwkeurige instructies voor de toepassing van het betreffende systeem.

Daarnaast bieden we uitgebreide professionele trainingen aan op het gebied van o.a. Administration: Infrastructuur, Business Behavior: Videoconferenctie e.d. voor speciale groepen medewerkers zoals systeembeheerders, onderhoudspersoneel enz. Onze trainingen kenmerken zich door gebruikmaking van relevante documentatie, de uitwisseling van praktische ervaringen en hands-on sessies met de betreffende systemen. We verzorgen trainingen zowel in-house als in ons kantoor in Hamburg.

Onze individuele trainingen omvatten o.a.:

  • infrastructuur
  • veiligheidsconcepten
  • netwerken
  • inrichting van ruimtes
  • etiquette tijdens videoconferenti


De internationaal beschikbare verhuur- en evenementenservice van DEKOM laat u niet in de steek. Wilt u voor uw evenement beschikken over de modernste technologie?

Beschikt uw gesprekspartner niet over een eigen videoconferentiesysteem? Of het nu om beeldschermen, een geluidsinstallatie of een videoconferentiesysteem gaat: wij leveren op zeer korte termijn elk gewenst systeem waar ook ter wereld. Op verzoek nemen we ook de technici en”internet“ mee.

Bijvoorbeeld voor:

  • presentaties van gastsprekers
  • grootschalige evenementen
  • (virtuele) roadshows
  • persconferenties
  • ad hoc meetings e.v.a.