Zoom

Zoom is een private onderneming met zijn hoofdkantoor in San Jose, Californië. Opgericht in 2011 en gefocust op het ontwikkelen van oplossingen die alle frictie bij videocommunicatie wegneemt. Meer dan 750.000 bedrijven en organisaties brengen hun teams samen met Zoom voor hun videocommunicatie en hun collaboration behoeften.

In tegenstelling tot andere aanbieders van videoconferentie-oplossingen, ligt de focus van Zoom volledig op de cloud-gebaseerde oplossing, waardoor de gebruiker praktisch elke gewenste hardware kan inzetten, van legacy-systemen tot eenvoudige camera's en computers naar keuze.

Haal het werk uit uw vergaderingen. Zoom rooms kunnen eenvoudig worden geïmplementeerd en zijn eenvoudiger te beheren en te reserveren. Voor de beste planning van uw kamerbezetting kunnen klanten hun hele organisatie uitrusten met planningsdisplays. Neem uw vergaderingen op om later terug te kijken of zoek gewoon naar de automatisch gegenereerde cloudtranscripten.

Zoom-producten zijn onder meer:

  • Zoom Meetings - cloudgebaseerd video- en webconferencingproduct.
  • H.323 / SIP-connector - Hiermee kunnen gebruikers hun H.323 / SIP room systems met de cloud verbinden.
  • Zoom rooms - Telepresence-interface die draait op Apple-producten en pc-hardware, compatibel met aanraakschermen en ondersteuning voor setups met drie schermen.
  • Zoom Video Webinar - Hiermee kunnen maximaal 100 mensen actief deelnemen aan een webinar met een publiek van maximaal 10.000 passieve deelnemers.
  • Zoom voor Telehealth - videoconferentieproduct dat specifiek is gericht op zorgaanbieders.