Luxe woningen & Jachten

Video conferencing comparison

Wat zijn de verschillen? Wat heeft mijn bedrijf nodig?

Vraag nu aan!

Waardevolle materialen, de hoogste kwalitatieve performance: moderne jachten voldoen aan de hoogste normen. Het zijn een thuis, een kantoor en een clubkamer op hetzelfde moment.

Dit vereist state-of-the-art design en -technologie: zij het airco, radio, radar of televisie ... een jacht heeft een uitgebreide infrastructuur, bestaande uit diverse veiligheids-gerelateerde systemen en gebruikersapplicaties en rekening houdend met de specifieke, individuele eisen met betrekking tot de materiaaleigenschappen, de ruimte en de voeding.

Dit omvat in het bijzonder een betrouwbaar mobiel netwerk, dat videoconferentie in HD kwaliteit mogelijk maakt op zee. Daarom gebruiken we, bijvoorbeeld, op satelliet gebaseerde duplex VPN/WWW-verbindingen, die de dynamische bandbreedte op verzoek verhoogt of verlaagt. Indien beschikbaar schakelt het intelligente systeem automatisch van satelliet naar een gunstigere verbinding, bijvoorbeeld met een draadloos netwerk met bijbehorende capaciteiten.

Hierdoor is alleen het beste goed genoeg. Wij ontwerpen en installeren tezamen met architecten, ontwerpers en andere relevante bedrijven, die uw huis of jacht niet alleen op het gebied van comfort volledig professionaliseren, maar ook op gebied van communicatie, veiligheid en netwerk.

Of het nu op het hoofdkantoor is, of thuis of op zee: de voordelen van audiovisuele communicatie kunt u niet missen. Of het nu voor entertainment wordt gebruikt, of voor zakelijke doeleinden.