Video Walls

Verbeelding kent geen grenzen. Wij ontwerpen en installeren praktisch ieder formaat video walll. Laat de inspiratie zo groot mogelijk tot zijn recht komen. Zelfs met onbegrensde interactieve mogelijkheden.

Video Wall Solutions

Of het nu gaat om een live ticker, een lichtshow of een live-uitzending: LED-wanden worden zowel binnen als buiten vaak toegepast in winkelcentra, bij beursstands, in stadions, tijdens evenementen of public-viewings en vormen dankzij hun buitengewone helderheid, lage stroomverbruik en hoge levensduur het ideale medium voor flexibele en creatieve visualisaties.

Afhankelijk van het toepassingsgebied en de daarmee samenhangende randvoorwaarden worden daarbij verschillende, specifieke eisen gesteld aan de gebruikte onderdelen en modules. Een enorme hoeveelheid factoren zoals de afstand tot het publiek, licht-, temperatuur- en weersomstandigheden, resolutie, beeldscherpte, kleurechtheid en contrast zorgen er samen met de maximaal toegestane elektromagnetische straling voor, dat de specificaties en de installatie van een LED-wand een complex en steeds weer nieuw proces is.

Van een vast gemonteerd informatiebord tot een mobiel projectiescherm van 50 m² ontwikkelen en installeren we individuele led-panelen in de meest uiteenlopende vormen en afmetingen. Vertrouw op ons, want alleen een adequaat uitgevoerd en geïmplementeerd systeem staat garant voor de deugdelijkheid, onderhoudsvriendelijkheid en levensduur van uw installatie.


„A major advantage of the e-learning platform is that our students gain very simple and immediate access to the recordings.“

Prof. Dr. Sönke Knutzen
Vice President Teaching, Technical University of Hamburg-Harburg