Eerste Nederlandse DEKOM Conferencing & Seaport Day

DEKOM organiseerde zijn eerste Conferencing & Seaport Day in Ridderkerk (Rotterdam). Een informatieve middag waarbij gastvrijheid werd betoond door Van Domburg Partners (distributeur voor Samsung en NEC) aan een select gezelschap van klanten en leveranciers.

Conferencing & Seaport Day Netherlands

Het door DEKOM Nederland georganiseerde evenement beantwoordde vragen als: Wat zijn de trends in de markt voor videoconferentie en media technologie? Hoe bepalend is de Cloud voor de toekomst van IT in organisaties? Welke rol gaat Skype for business hier in spelen? Wat houdt Mobility precies in en wat heeft Unified Communications ons tot nu toe gebracht?

Na de Keynote door DEKOM deelden fabrikanten waaronder Samsung, Lifesize, NEC, Cisco, Starleaf en Polycom in een serie van korte en interactieve presentaties hun visie op de werkplek van de toekomst en demonstreerden de nieuwste technologische mogelijkheden.

De dag werd afgesloten met een boottocht door de Rotterdamse haven. Aan boord werd er genoten van een professionele gin & jeneverproeverij en werden door DEKOM awards uitgereikt aan de meest innovatieve klanten en leveranciers die zich het afgelopen jaar op een bijzondere manier hebben weten te onderscheiden.

Managing Director Björn Heisterkamp blikt terug:
“De Conferencing & Seaport Day is een DEKOM traditie die we nu ook in Nederland hebben ingevoerd. We kunnen terugkijken op een zeer geslaagde dag. Het was een mooie gelegenheid om de deelnemers te laten zien wat DEKOM allemaal voor zijn relaties kan betekenen. We zijn zeer tevreden met de positieve feedback van zowel klanten als leveranciers.”

De DEKOM Conferencing & Seaport Day is een evenement dat sinds 2008 jaarlijks plaatsvindt om klanten en geïnteresseerden de mogelijkheid te bieden een fabrikant onafhankelijk overzicht te krijgen van van toekomstige ontwikkelingen in de videoconferentie en mediatechniek. De volgende Conferencing & Seaport Day zal op 03.06.2016 in Hamburg plaatsvinden.