DEKOM is Zoom EMEA Partner van het jaar

Elk jaar verwelkomt videoconferentie-gigant Zoom alle belangrijke partners op het Zoomtopia evenement. Dit evenement is niet alleen bedoeld om innovaties van Zoom aan te kondigen, maar ook om waardering te tonen aan partners die iets uitzonderlijks bereikt hebben. We voelen ons vereerd met deze award als teken van de zeer goede en succesvolle samenwerking tussen Zoom en DEKOM.

Simon Härke, CEO van DEKOM AG zegt hierover: "Ik ben erg dankbaar om deze prijs te ontvangen, want het is de beloning voor al het harde werk van mijn collega's. Ik ben even dankbaar voor onze klanten, die ons advies hebben gevolgd en vertrouwen hadden in onze beslissingen. Uiteindelijk kun je, hoe goed onze ideeën ook zijn, alleen goede producten verkopen aan goede klanten.

Wij zijn zeer verheugd over het behalen van de hoogst mogelijke certificering bij alle drie de grote UC-leveranciers. Naast Zoom Performance Partner en Zoom EMEA Partner of the Year 2022 zijn we ook Microsoft Gold Partner en Cisco Webex Gold Integrator. Met deze certificeringen kunnen we vooral één ding garanderen: het best mogelijke advies voor onze klanten. Als vendor- en platform-agnostische consultant en integrator streven we ernaar onze klanten de best mogelijke ondersteuning te bieden voor elke uitdaging waarmee ze geconfronteerd worden.

Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft over het juiste platform en de bijbehorende oplossingen. Als meervoudig gecertificeerd partner staan wij voor u klaar.

Advies