Microsoft Teams binnenkort beschikbaar voor Cisco-apparaten

De twee techgiganten kondigen hun samenwerking aan. Wat betekent dit voor het bedrijfsleven?

[Translate to Dutch (Belgium):]

Microsoft en Cisco hebben hun aanstaande samenwerking aangekondigd tijdens het Microsoft Ignite-evenement medio oktober. Met andere woorden, Microsoft Teams is binnenkort beschikbaar op Cisco-apparaten. Begin 2023 zullen naar verwachting de eerste apparaten, waaronder de Cisco Room Bar, Cisco Board Pro en Cisco Room Kit Pro, gecertificeerd zijn voor Microsoft Teams, en er zullen er nog meer volgen.

De fusie van Cisco's hoogwaardige videoconferentietechnologie en Microsofts eersteklas samenwerkingssoftware zal gebruikers naar verwachting flexibelere en verdergaande manieren bieden om samen te werken met collega's, klanten en partners. Dankzij de interoperabiliteit kan Microsoft Teams in de toekomst rechtstreeks worden gebruikt op alle gecertificeerde Cisco-apparaten, terwijl Cisco Webex-vergaderingen en al hun functies evenzeer worden ondersteund. Dit betekent dat gebruikers zelf kunnen beslissen welk platform en welk apparaat ze het liefst gebruiken.

Vooral voor bedrijven die beide platforms gebruiken of de overstap naar Microsoft Teams overwegen, is dit een geweldige kans om de krachtige, betrouwbare videoconferentietechnologie van Cisco te combineren met het functierijke Microsoft Teams-platform. Zo staat niets vergaderingen van hoge kwaliteit in een uiterst professionele Microsoft Teams-omgeving in de weg.

Als Cisco Gold Integrator en Microsoft Gold Partner helpen wij u graag met al uw vragen over deze spannende ontwikkeling. Of u nu van plan bent om Microsoft Teams te integreren in uw Cisco-vergaderruimte of om uw Microsoft Teams-ruimte uit te rusten met hoogwaardige Cisco-technologie, wij zijn de ideale partner. Als volledig gecertificeerde partner zijn wij specialisten als het gaat om de implementatie van Microsoft Teams ruimtes, en als jarenlange Cisco partner zijn wij volledig vertrouwd met de Cisco systemen.

Onze gecertificeerde experts bieden u graag uitgebreid advies en hulp bij het selecteren van de juiste hardware.

Gratis advies