DEKOM is Microsoft Gold partner en uw Microsoft Teams Rooms Specialist

Als een van Europa's toonaangevende Unified Collaboration & Conferencing bedrijven is DEKOM Microsoft Gold Partner en werkt nauw samen met Microsoft om klanten te adviseren in hun traject naar hybride werken.

Wij richten ons op het toepassen van Microsoft Teams in vergaderruimtes, met behulp van gecertificeerde Teams Rooms hardware en bijbehorende Teams Rooms licenties. Dit zorgt ervoor dat elke deelnemer zich betrokken voelt bij de vergadering, onafhankelijk van waar hij of zij deelneemt.

De consultants en technici van DEKOM hebben een uitgebreide training en toetsing voltooid om Microsoft gecertificeerde experts te worden met gerichte kennis om u te helpen bij het plannen en implementeren van uw Microsoft Teams Room.

De implementatie van hybride vergaderruimtes op basis van Microsoft Teams is complex. DEKOM begeleidt u in elke fase van uw project: van individueel, leveranciersonafhankelijk advies tot en met de gedetailleerde planning, aanschaf en installatie van de benodigde hard- en softwarecomponenten.

Het succesvol uitrollen van een Microsoft Teams ruimte is belangrijk; net zo belangrijk is het trainen van uw medewerkers in het gebruik van Teams in de vergaderruimte. Na voltooiing van het project blijven onze experts tot uw beschikking om ervoor te zorgen dat uw vergaderruimte altijd probleemloos functioneert.

Direct contact met onze experts

Overigens: Als partner van verschillende meubelfabrikanten en interieurontwerpers leveren wij holistische kantoorconcepten met nauwkeurig op elkaar afgestemde componenten, zoals verlichting, akoestiek, en meubilair, evenals videoconferentie- en mediatechnologie.