DEKOM Conferencing & Seaport Day 2016

Hamburg. DEKOM brengt de internationale Videoconferentie- en Mediatechniek branche bijeen in de Kamer van Koophandel van Hamburg.

Handelskammer

Ontmoet gerenommeerde bedrijven zoals Avaya, Cisco, Polycom, LifeSize en StarLeaf op de negende DEKOM Conferencing & Seaport Day op 3 juni 2016 in de Kamer van Koophandel van Hamburg. Zij zullen hun portfolio presenteren, discussiëren over de laatste ontwikkelingen en vragen van het publiek beantwoorden.

De Conferencing & Seaport Day, sinds 2008 jaarlijks georganiseerd door DEKOM AG op verschillende locaties in Hamburg, is één van de belangrijkste vergaderingen van Duitsland op het gebied van audiovisuele communicatie. Geen enkel ander evenement biedt gasten, exposanten, technici en beslissers een dergelijk uitgebreid en diepgaand overzicht van fabrikanten, producten en trends binnen één dag. 

Ook in 2016, zullen tal van presentaties en gesprekken met vertegenwoordigers van alle betrokken fabrikanten en dienstverleners plaatsvinden op de stands. Het spectrum is breder dan ooit: gastsprekers zoals Joachim Rumohr ( "Networking im B2B-Bereich") en Jochen Günther ( "Arbeitsplatz der Zukunft”), 16 exposanten, waaronder nu ook audio-experts, hebben reeds hun deelname bevestigd.

De negende DEKOM Conferencing Seaport Day vindt plaats op 3 juni 2016 in de Kamer van Koophandel van Hamburg, de historische "Exchange Hall", een van de mooiste klassieke gebouwen in het noorden van Duitsland en midden in het hart van Hamburg.

Het aantal beschikbare plaatsen voor dit evenement is beperkt, neem vandaag nog contact met ons voor uw inschrijving.