Takeda vertrouwt op video en mediatechnologie van DEKOM

DEKOM voorziet Azië's grootste farmaceutische fabrikant Takeda van de nieuwste videoconferencing en mediatechnologie, en een krachtige infrastructuur voor interne en externe samenwerking op de Duitse locatie in Oranienburg.

Conferencing room furniture at Takeda

Met ongeveer 30.000 medewerkers in meer dan 70 landen, is Takeda is het grootste farmaceutische bedrijf in Japan en Azië, en een van de wereldleiders van de industrie. Het meest moderne en belangrijkste competentiecentrum voor vaste toedieningsvormen van het hele wereldwijde Takeda productienetwerk is gelegen in de Brandenburgse stad Oranienburg. Hier, ontwikkelen, produceren en verpakken ruim 700 medewerkers meer dan 6,7 miljard tabletten en capsules per jaar voor de wereldwijde markt.

Een steeds meer verbonden wereld impliceert enorme kansen - met name in de geneeskunde. Daarom werkt Takeda permanent en intensief grensoverschrijdend samen met met collega's en partners over de hele wereld. Dit vereist een navenant krachtige communicatie-infrastructuur. Het ontwerp en de herinrichting van de centrale conferentieruimte werd aan DEKOM toevertrouwd.

Van nu af aan, vormt een professionele telepresence omgeving op basis van een Media Presence System (een eigen ontwikkeling van DEKOM) voor een optimale samenwerking van de medewerkers van Takeda. Dankzij een slimme, flexibele plattegrond, aantrekkelijk design en hoge kwaliteit audio-visuele componenten, werd een, comfortabele en representatieve omgeving gecreëerd voor zowel de "klassieke", als de videovergadering.