Polycom RealPresence Debut - Nieuw video conferencing systeem

Een nieuw product perfect geschikt voor degenen die professionele video conferencing willen proberen, maar er nog niet klaar voor zijn om dure systemen te kopen.

-

RealPresence Debut is een klein draagbaar systeem voor video-oproepen, een "light" versie van enterprise-oplossingen met een hoge kwaliteit camera met een Full HD 1080p resolutie; twee ingebouwde microfoons en de mogelijkheid om een ​​externe microfoon aan te sluiten.

Polycom RealPresence Debut - is een complete business-level tool die zelfs een klein bedrijf zich zal kunnen veroorloven. Deze oplossing is ideaal voor persoonlijk gebruik of gebruik in kleine ruimtes.

Polycom SmartPairing technologie maakt het mogelijk om snel en draadloos elk apparaat aan te sluiten op het videoconferentie systeem en verzekert u van een veilige data-overdracht. Lost Packet Recovery-technologie maakt het mogelijk om een stabiele kwaliteit van de communicatie te behouden, zelfs bij intensief verkeer op het netwerk.

Polycom RealPresence Debut is eenvoudig te installeren en te onderhouden. Om gebruik te maken van de apparatuur, hoeft u alleen maar 2 kabels aan te sluiten op het scherm. Optimale prijs-kwaliteitverhouding en gemakkelijk te beheren. Dit alles maakt Polycom RealPresence Debut aantrekkelijk voor degenen die besloten hebben om voor de eerste keer professionele videoconferentie te implementeren.