Displays

Niet alleen maar meer pixels, maar betere pixels. Laat onze experts u informeren over grootte, lichtopbrengst, aansluitmogelijkheden en bediening. Wij weten precies welk display past bij uw toepassing.

Display - Media Technology

Iedere succesvolle vorm van communicatie heeft een geschikt weergave-apparaat nodig, dat is afgestemd op de betreffende informatie, het publiek en de omstandigheden in de conferentieruimte. Professionele lcd- en plasmabeeldschermen nemen daarom een belangrijke positie in een mediatechnologisch systeem in.

Per toepassingsgebied gelden daarvoor de meest uiteenlopende, specifieke eisen. Op het gebied van public displays of digital signage hebben op basis van het permanente gebruik, criteria als de levensduur van het systeem en een laag stroomverbruik prioriteit. Bij HD-videoconferentiesystemen zijn daarentegen een representatief design, een lage warmteontwikkeling en een maximaal contrast van belang, om ook in normaal verlichte conferentieruimtes het zicht zo optimaal mogelijk te houden. Dergelijke systemen werken bovendien goed samen met mediacenters en zouden al naar gelang de omvang van de ruimte en de resolutie een minimale diameter van tenminste 52" moeten hebben.

Voor speciale toepassingen in bijvoorbeeld controleruimtes integreren we vooral multi screen-systemen met een hoge resolutie en dito lichtsterkte. Voor extra levendige presentaties raden we het gebruik van 3D-monitoren aan. LCD- en plasmaschermen zijn tegenwoordig verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en groottes, van een paar centimeter tot meerdere meters in doorsnee. Op basis van uw individuele wensen en eisen, zoals aansluitmogelijkheden, gewenste montagewijze, lichtverhoudingen, 3D-technologie enz., helpen we u bij de selectie van het meest geschikte systeem.


„A major advantage of the e-learning platform is that our students gain very simple and immediate access to the recordings.“

Prof. Dr. Sönke Knutzen
Vice President Teaching, Technical University of Hamburg-Harburg