Start med DEKOM til Smart Office nu

Hjemmekontor, smart kontor, videokonference, telemedicin, virtuel arbejdsplads, mobilarbejde - alle aktuelle oplysninger på en side.

Det bedste tidspunkt at starte på, var i forgårs, men hvis du starter i dag, er du stadig med i løbet.

Verden er i en undtagelsestilstand på grund af de nuværende omstændigheder. Nogle virksomheder forbyder deres medarbejdere at rejse med tog, og lader dem køre i taxaer. En tredjedel af alle tyske virksomheder klarer sig generelt uden møder, kongresser og arrangementer. Telemedicinske start-ups oplever en opgang. Fremover er sygefravær uden besøg hos lægen muligt. Der er et sandt boom i videokonferencer, som andele af udbydere, som f.eks. Zoom drager fordel af. Google og Microsoft giver endda deres konferenceværktøjer væk, mens deres medarbejdere selv bliver på deres hjemmekontorer. Store Hamburg-baserede virksomheder opfordrer eksplicit deres ansatte til at tage deres servicelaptops med hjem.

Vi er bogstaveligt talt overvældet af de mange forespørgsler, fordi flere og flere virksomheder henvender sig til os med: kan vi ændre vores arbejde natten over, lade medarbejderne arbejde hjemmefra, undvære møder på stedet uden at miste produktiviteten? Ja, selvfølgelig kan I det, og I får meget produktivitet! Teknologien er klar, og har været det længe - og sandsynligvis har du allerede den nødvendige infrastruktur. Så sig farvel til det analoge kontor, træd sammen med DEKOM ind i Smart Office. DEKOM støtter aktivt virksomheder i dæmpning af risici. Det er derfor, vi nu vinker med provisioneringsgebyrer, kontraktperioder og bureaukratiske forhindringer. Vi reducerer leveringstiderne for vores professionelle videokommunikation til et par timer, og gennem månedlige afslutninger, tager vi alle risici, som er forbundet med langsigtede kontrakter.

Gratis klienter: Videokonferencer

StarLeaf-appen (Download)

Med StarLeaf kan distribuerede teams arbejde sammen, som om de var i samme rum.

• Hurtige møder arrangeres hurtigt og let gennem direkte opkald, hvortil flere mennesker nemt og umiddelbart kan tilføjes for hurtigere at træffe beslutninger.
  • Dit team er kun et klik væk med altid virtuelle mødelokaler til grupper. Hold kontakten med alle, så længe du vil.
  • Hold dine møder til tiden hver gang med integrationer til Microsoft Outlook, Microsoft Teams og Google Kalender. Opret, administrer og deltag i dine møder hvor som helst.

StarLeaf har ikke kun en videokonference-klient, men råder også over rumsystemer og andre hardwareprodukter i sin portefølje.

Lifesize App (Download)

Med Lifesize kan du foretage øjeblikkelige videoopkald med dit team direkte fra din smartphone eller browser.

• gratis, ubegrænsede gruppevideoopkald: Teams kan oprette forbindelse og planlægge så mange videoopkald, som der er behov for, med op til otte deltagere, uden tidsbegrænsninger eller betalte abonnementer.
  • Let at moderere og deltage i møder: Letter individuelle og gruppevideokonferencer med Chrome-, Firefox- og Safari-browsere på stationære og mobile enheder, for at spare tid, ved at eliminere forudgående mødekoordinering eller softwareoverførsler.
  • Sikker deling af indhold - Cloud-videokonferenceplatformen, der dækker hele virksomheden, giver dig mulighed for sikkert at dele skærme, applikationer eller browserfaner fra en stationær enhed over et mobil- eller Wi-Fi-netværk med deltagere rundt om i verden.

Lifesize tilbyder ikke kun en videokonference-klient, men har også rumsystemer og andre hardwareprodukter i sin portefølje.

Cisco Webex (Download)

Cisco Webex Teams er et af de mest sikre samarbejdsværktøjer til virtuelt samarbejde med funktioner som gruppemeddelelser, videomøder, indholdsdeling og whiteboarding. Her forenes deltagere fra hele verden på en central platform, der kan tilgås når som helst, hvor som helst, og med en række forskellige enheder. Mødedeltagere kan nemt og hurtigt inviteres via telefon, SMS eller e-mail. Alle kan starte et møde, dele deres skærm, dæmpe andre, eller starte en videooptagelse med et enkelt klik. Annotationsfunktionen giver alle teammedlemmer mulighed for at arbejde på et whiteboard og redigere filer samtidigt. På samme tid vil alle oplysninger og data, der deles, være tilgængelige permanent. Den gratis version af Cisco Webex Teams downloades helt ukompliceret fra hvilken som helst App Store, og bruges med det samme, eller du kan bruge programmet direkte i din egen webbrowser. De gebyrbaserede pakker, som f.eks. Message og Messsage and Meet, tilbydes med ekstra funktioner. Cisco tilbyder ikke kun en videokonference-klient, men har også rumsystemer og andre hardwareprodukter i sin portefølje.

Zoom (Download)

Zoom Meetings og Chats giver mulighed for videokonferencer i virksomheden med realtidsbeskeder og deling af indhold. Den enestående brugervenlighed muliggør en hurtig vedtagelse med mødefunktioner, der gør det let at starte, deltage og samarbejde på hvilken som helst enhed. Du kan oprette forbindelse overalt, og på hvilken som helst enhed, fordi Zoom Meetings synkroniserer med dit kalendersystem, og tilbyder strømlinede videokonferencer i virksomhedskvalitet fra dit skrivebord og din mobiltelefon. Derved er intern og ekstern kommunikation, alle møder og træningskurser muligt via en enkelt kommunikationsplatform. Zoom-møder og -chats giver dig værktøjer, der gør dine møder mere produktive. Du klikker på "optag", og notatet overlades til Zooms automatisk genererede, søgbare transskriptioner. Del og afspil videoer med fuld lyd og video uden at uploade indholdet.

Gratis klienter: Digital arbejdsplads

Microsoft Teams (Download)

Teams bør være det centrale kontaktpunkt for et virtuelt team. Kernen i systemet er chatten, hvor medlemmer hurtigt kan udveksle oplysninger. Hvis der er meget at drøfte, kan et møde planlægges eller startes online med det samme. Og for at alle har de samme oplysninger, kan teams også gemme filer. Hvis det ikke er nok, er der forbindelser til mange andre Office- og Microsoft-værktøjer. For eksempel kan der oprettes nye filer til Excel, PowerPoint og OneNote, eller eksisterende filer kan linkes. Selv forbindelser til SharePoint eller Wikis er ikke noget problem. Og via grænseflader med OneDrive, Outlook og Skype for Business er Microsoft Teams forbundet til andre ofte anvendte applikationer. Så du kan tale direkte fra teams til en person, der kun har en konto hos Skype for Business.

Google Suite (Download)

Med G Suite giver Google betalende kunder en cloud-løsning til deres daglige arbejde. Det indeholder mange applikationer og er stærkere end de gratis Google-apps. Google G Suite erstatter de tidligere navne på denne gloudtjeneste, Google Apps for Business og Google Apps for Work. Tjenesterne faktureres pr. bruger på basis af en abonnementsmodel. Google G Suite indeholder apps til kommunikation som f.eks. Gmail eller Google Hangouts, apps til aftalestyring, f.eks. Google Kalender, apps til teamsamarbejde som f.eks. Google Drive eller Google Sites og apps til office-applikationer såsom Google Spreadsheets eller Google Docs. Virksomheder, der bruger Google Apps i G Suite, har ikke brug for deres egen infrastruktur for at implementere applikationerne. Apps kan bruges via en online forbindelse fra enhver slutenhed eller placering.

Gratis klienter: projektledelse

Wrike (Download)

Wrike er en kompleks, modulær projektstyringssoftware fra virksomheden med samme navn i San Jose, Californien. Programmet er designet på en sådan måde, at det opfylder selv de mest krævende krav, uanset teamets størrelse. Siden den første frigivelse i 2007, har Wrike løbende arbejdet med forbedringer og tilpasninger og tilføjer også regelmæssigt nye funktioner. Værktøjet overbeviser især med et væld af modne funktioner, og er kendetegnet ved en meget høj gennemsigtighed på tværs af alle processer. Alt-i-en-løsningen tilbyder også mange individualiserings- og integrationsmuligheder, som du kan styre projekter fra den første forespørgsel til fremdriftssporing og rapportering. Wrike er geared til multi-projekt-situationer, og tilpasser sig perfekt til behovene hos tværfunktionelle, voksende eller spredte teams.

Hvilken løsning er den rigtige for din virksomhed?

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)