Help Desk UC.DEKOM

Din private tyske videokonference cloud-service. På denne side finder du servicestatus, studier og alle relevante oplysninger om din UC-service.

Servicestatus

SIP 5060 / TCP online
SIP 5061 / TCP TLS  online
H.323online
Lync / Skypeonline
Cluster Statusonline
uc.de SSHblokeret

Nyheder

Vi har lige opdateret hele infrastrukturen til de nyeste stabile og "DEKOM-certificerede" softwareversioner. Husk også at opdatere dine klienter.

App-downloads

Meeting App PC / Mac

nemt oprette forbindelse til UC.DEKOM.

Mobile Meeting App

til iOS og Chrome til Android-enheder.

FAQ

Hvordan kan jeg oprette nye brugere til organisationen?

Hvis du allerede har adgang til webstedet user.uc.de, kan du selv oprette nye brugere.
For at få adgang til dette websted skal du bare skrive en e-mail til mst@dekom.com

Hvordan kan jeg synkronisere min nye bruger?

Indtil dette sker automatisk, skal du sende en e-mail til mst@dekom.com med en anmodning om synkronisering.

Hvordan kan jeg deltage i en konference som gæst?

Tilslut blot via Google Chrome eller Firefox til dekom.uc.de, og indtast opkalds-id'et for det virtuelle mødelokale. Se venligst vejledningen.

Hvilke IP'er er involveret i clusteret (til whitelistning af firewall)?

93.92.129.39
93.92.129.49
93.92.129.57
93.92.129.58
195.167.221.27

Hvilke porte skal jeg åbne?

Cisco Meeting iOS, OS X og Windows apps kræver, at følgende porte er ÅBNE:
5222 udgående TCP - XMPP over TCP
3478 udgående UDP - STUN -signalering + Tunneled Media
50.000 -51.000 udgående UDP - medier (valgfrit for den bedste ydelse)

WebRTC app
Hvis du har en kompatibel WebRTC-browser (Chrome eller Firefox), så tillad følgende udgående porte:
Web Bridge 80 udgående TCP - HTTP (valgfri til HTTP til HTTPS -omdirigering)
443 udgående TCP- HTTPS
3478 udgående UDP - STUN -signalering + Tunneled Media
50.000-51.000 udgående UDP - medier (valgfrit for den bedste ydeevne)

Er en forbindelse med en proxy mulig?

Ja, via Google Chrome og Firefox er det muligt at oprette forbindelse til fallback-mekanismen.
Derefter tunneleres alle data gennem TCP 443.

Er servere placeret uden for EU?

Nej, vi fokuserer på de love, der regulerer databeskyttelse og datasikkerhed fra EU, og vores server er placeret inden for disse grænser.