Imprint

Oplysninger om DEKOM Denmark ApS:

DEKOM Denmark ApS
Rosenørns Allé 31 2.
1970 Frederiksberg C

Repræsenteret af følgende:

Direktion: Tatjana Leminsky
Tilsynsråd: Arwed Plate, Akaki Togonidze, Jörg Weisflog

Kontakt

Telefon: +45 32 74 78 09
E-mail: info-dk@dekom.com | Internet: www.dekom.com/dk-da/

Moms-nummer:

DK42393231

Disclaimer:

DEKOM påtager sig intet ansvar for de nationale virksomheders indhold og deres sprog. Kun de nationale virksomheder er ansvarlige for indholdet.

DEKOM påtager sig intet ansvar for indholdet af eksterne links.

Operatørerne af linkede websteder er udelukkende ansvarlige for deres indhold.

Ophavsret

DEKOM forbeholder sig udtrykkeligt den eksklusive ophavsret til alt webdesign, tekst, grafik, alle valg eller layout af disse og al software. Kopiering (inklusive udskrivning) af webstedet eller dele deraf er kun tilladt med henblik på at afgive en ordre hos DEKOM eller bruge dette websted som en indkøbsressource. Enhver anden brug af de materialer eller oplysninger, der er tilgængelige på dette websted - herunder reproduktion, omfordeling, ændring og offentliggørelse - er forbudt, medmindre et udtrykkeligt samtykke er indhentet på forhånd fra DEKOM.

Varemærker

“DEKOM” er et billede og ordmærke og registreret varemærke tilhørende DEKOM. Logoer, sideoverskrifter og navigationslinjer, grafik, knap-ikoner og servicenavne er varemærker, tilhørende DEKOM. Disse varemærker må ikke bruges i forbindelse med et produkt eller en tjeneste, der ikke leveres af DEKOM, eller på nogen måde, der sandsynligvis kan forårsage forvirring blandt DEKOM-kunder eller miskreditere DEKOM. Alle andre varemærker på dette websted, der ikke tilhører DEKOM, tilhører deres respektive ejere, som kan være tilknyttet DEKOM.

Downloads

Som en del af sin service giver DEKOM et omfattende overblik over alle produkter, der er tilgængelige på markedet. Det er muligt for brugere at benytte tjenester eller downloade software fra tredjeparter, mens de bruger denne service. Brugen af sådanne tjenester, software eller produkter er underlagt eventuelle bestemmelser, der følger af det juridiske forhold mellem brugeren og den respektive tredjepart, som ikke har nogen indvirkning på det juridiske forhold mellem brugeren og DEKOM. DEKOM kan i enkelte tilfælde ikke garantere for tilgængeligheden af downloads fra tredjemand.

Fortrolighedspolitik

Ansvarligt organ i databeskyttelseslovens forstand, især EU's databeskyttelsesforordning (GDPR), er: 

TÜV SÜD Sec-IT GmbH
Westendstraße 160
D-80339 München

E-mail: datenschutz@dekom.com

 

Dine berørte rettigheder

Du kan altid udøve følgende rettigheder under kontaktoplysningerne til vores databeskyttelsesansvarlige:

  • Oplysninger om dine lagrede data og deres behandling,
  • Rettelse af forkerte personoplysninger,
  • Sletning af dine data gemt hos os,
  • Begrænsning af databehandling, med mindre vi endnu ikke har lov til at slette dine data på grund af juridiske forpligtelser,
  • Indsigelse mod behandling af dine data hos os og
  • Dataportabilitet, hvis du har givet samtykke til databehandlingen eller har underskrevet en kontrakt med os.

Hvis du har givet os dit samtykke, kan du til enhver tid tilbagekalde det med fremtidig virkning. Du kan altid kontakte den ansvarlige tilsynsmyndighed for at klage. Din kompetente tilsynsmyndighed afhænger af, hvor du bor, arbejder eller påståede overtrædelse. En liste over tilsynsmyndighederne (for det ikke-offentlige område) med adresse kan findes under: https://www.bfdi.bund.de/DE/Infothek/Anschriften_Links/anschriften_links-node.html.

Formål med en databehandling af det ansvarlige organ og tredjeparter

PVi behandler kun dine personoplysninger til formålene i denne fortrolighedserklæring. En overførsel af dine personoplysninger til tredjepart til andre formål, end de nævnte finder ikke sted. Vi vil kun dele dine personlige oplysninger med tredjeparter, hvis:

  • Du har givet dit udtrykkelige samtykke,
  • behandlingen er nødvendig for at opfylde en kontrakt med dig,
  • behandlingen er påkrævet for at opfylde en juridisk forpligtelse

behandlingen er nødvendig for at beskytte legitime interesser, og der er ingen grund til at tro, at du har en altoverskyggende legitim interesse i ikke at afsløre dine oplysninger.

Sletning eller blokering af data

Vi overholder principperne for dataforebyggelse og dataøkonomi. Derfor opbevarer vi kun dine personlige data, så længe det er nødvendigt for at opfylde de formål, der er nævnt her, eller for at overholde de forskellige opbevaringsperioder, der er bestemt ved lov. Efter ophør af det respektive formål eller udløbet af disse frister, vil de pågældende data rutinemæssigt blive blokeret og slettet i henhold til lovgivningen.

Indsamling af generel information, når du besøger vores websted

Når du besøger vores websted, registrerer en cookie automatisk oplysninger af generel karakter. Disse oplysninger (serverlogfiler) omfatter f.eks. typen af webbrowser, det anvendte operativsystem, domænenavnet på din internetudbyder og lignende. Dette er kun oplysninger, der ikke oplyser noget om din person. Disse oplysninger er teknisk nødvendige for korrekt levering af indhold fra websider, du går ind på, og er obligatorisk, når du bruger internettet. De behandles især til følgende formål:

  • Sørger for en problemfri forbindelse til stedet,
  • Sikrer en problemfri brug af vores websted,
  • Evaluering af systemsikkerheden og stabiliteten, samt
  • til yderligere administrative formål.

Behandlingen af dine personoplysninger er baseret på vores legitime interesse til de formål, der er nævnt ovenfor til indsamling af data. Vi bruger ikke dine oplysninger til at drage konklusioner om dig. Modtageren af dataene er kun det ansvarlige organ, og muligvis processoren. Anonyme oplysninger af denne art kan blive analyseret statistisk af os til optimering af vores websted og den underliggende teknologi.

Cookies

Ligesom mange andre websteder bruger vi også såkaldte "cookies". Cookies er små tekstfiler, der overføres fra en websideserver til din harddisk. Dette giver os automatisk visse data, som f.eks. din IP -adresse, den brugte browser, operativsystemet og din forbindelse til internettet.

Cookies kan ikke bruges til at starte programmer eller til at overføre virus til en computer. Baseret på oplysningerne i cookies, kan vi lette navigationen og muliggøre en korrekt visning af vores websider.

De data, vi indsamler, vil under ingen omstændigheder blive videregivet til tredjeparter, og der vil heller ikke blive etableret et link til dine personoplysninger uden dit samtykke.

Selvfølgelig kan du også se vores websted uden cookies. Internetbrowsere er normalt indstillet til at acceptere cookies. Generelt kan du når som helst deaktivere brugen af cookies via indstillingerne i din browser. Brug venligst hjælpefunktionerne i din internetbrowser til at finde ud af, hvordan du ændrer disse indstillinger. Bemærk, at nogle funktioner på vores websted muligvis ikke fungerer, hvis du har deaktiveret brugen af cookies.

Registrering på vores websted

Ved registrering til brug af vores personlige tjenester vil der blive indsamlet nogle personlige oplysninger, som f.eks. dit navn, din adresse, kontakt- og kommunikationsoplysninger, som f.eks. telefonnummer og e-mail-adresse. Hvis du er registreret hos os, kan du få adgang til indhold og tjenester, som vi kund tilbyder til registrerede brugere. Registrerede brugere har også mulighed for, når som helst, at ændre eller slette de data, der er angivet under registreringen. Vi giver dig naturligvis også oplysninger om de personlige data, vi har om dig til enhver tid. Vi retter eller sletter disse data med glæde på din opfordring, med mindre der foreligger lovbestemte krav til opbevaring. For at kontakte os i denne forbindelse, bedes du bruge kontaktoplysningerne i slutningen af denne fortrolighedspolitik.

SSL-kryptering

For at beskytte dine data under overførslen, bruger vi topmoderne krypteringsteknikker (f.eks. SSL) over HTTPS.

Nyhedsbrev

På grundlag af dit udtrykkeligt givet samtykke, sender vi jævnligt vores nyhedsbrev eller lignende oplysninger via e-mail til din angivne e-mail-adresse.

At sende din e-mail-adresse er tilstrækkeligt til at modtage nyhedsbrevet. Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, bruges de data, du giver, udelukkende til dette formål. Abonnenter kan også underrettes via e-mail om omstændigheder, der er relevante for tjenesten eller registreringen (f.eks. ændringer i nyhedsbrevstilbuddet eller tekniske betingelser).

For en effektiv registrering har vi brug for en gyldig e-mail-adresse. For at kontrollere, at en ansøgning rent faktisk er indgivet af ejeren af en e-mail-adresse, bruger vi "dobbelt opt-in"-proceduren. Til dette formål registrerer vi bestillingen af nyhedsbrevet, afsendelse af en bekræftelsesmail og modtagelse af det ønskede svar. Yderligere data indsamles ikke. Dataene vil udelukkende blive brugt til levering af nyhedsbreve og videregives ikke til tredjepart.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke til opbevaring af dine personoplysninger og deres anvendelse til udsendelse af nyhedsbrevet. Hvert nyhedsbrev har et link til dette formål. Derudover kan du til enhver tid afmelde dig direkte på dette websted, eller fortælle os det via den kontaktmulighed, der er angivet i slutningen af denne fortrolighedspolitik.

Kontaktformular

Hvis du har spørgsmål af nogen art, så kontakt os via e-mail eller kontaktformularen, giv os dit frivillige samtykke til at kontakte os. Dette kræver angivelsen af en gyldig e-mail-adresse. Dette tjener til tildeling af forespørgslen og den efterfølgende besvarelse af den. En angivelse af yderligere data er valgfri. De oplysninger, du giver, gemmes med det formål at behandle forespørgslen, og for mulige opfølgende spørgsmål. Efter den færdige behandling af din forespørgsel slettes personoplysninger automatisk.

Brug af Google Analytics

Dette websted bruger Google Analytics, en webanalysetjeneste leveret af Google Inc. (følgende: Google). Google Analytics bruger såkaldte "cookies", det vil sige tekstfiler, der er gemt på din computer, og som tillader en analyse af din brug af webstedet. De oplysninger, der genereres af cookien om din brug af dette websted, overføres normalt til en Google-server i USA, og gemmes der. På grund af aktiveringen af IP-anonymisering på disse websteder, vil din IP -adresse på forhånd blive forkortet af Google inden for EU-medlemsstaterne, eller i andre kontraherende stater, som indgår i aftalen om Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde. Kun i undtagelsestilfælde vil den fulde IP-adresse blive sendt til en Google-server i USA og forkortet der. På vegne af operatøren af dette websted vil Google bruge disse oplysninger til at analysere din brug af webstedet, til at udarbejde rapporter om webstedsaktivite, og til at levere andre tjenester i forbindelse med webstedsaktivitet og internetbrug til webstedsoperatøren. IP-adressen fra Google Analytics, som en del af Google Analytics, vil ikke blive flettet med andre Google-data. Formålet med databehandlingen er analyse af brugen af webstedet, og rn udarbejdelse af rapporter om aktiviteter på webstedet. Der vil blive leveret andre relaterede tjenester på basis af brugen af webstedet og internettet. Behandlingen er baseret på webstedets operatørens legitime interesse. Du kan forhindre lagring af cookies ved at indstille din browsersoftware i overensstemmelse hermed; vær dog opmærksom på, at hvis du gør dette, er du muligvis ikke i stand til at bruge alle funktioner på dette websted i videst muligt omfang. Derudover kan du forhindre, at Google indsamler de data, der genereres af cookien og som er relateret til din brug af webstedet (herunder din IP-adresse) samt behandling af disse data af Google ved at downloade browser-plug-in, der er tilgængelig under følgende link og installer: Google Analytics deaktiverer browser-add-on. Derudover eller som et alternativ til browser-tilføjelsen kan du forhindre Google Analytics-sporing på vores sider ved at klikke på dette link: Deaktiver Google Analytics. En opt-out-cookie installeres på din enhed. Dette forhindrer indsamling af Google Analytics til dette websted og til denne browser i fremtiden, så længe cookien forbliver installeret i din browser.

Brug af Matomo

Dette websted bruger Matomo (tidligere Piwik), en open source-software til statistisk evaluering af besøgsadgang. Matomo bruger såkaldte "cookies", som er tekstfiler, der er gemt på din computer, og som tillader en analyse af din brug af webstedet. De oplysninger, der genereres af cookien om din brug af webstedet, gemmes på en server i Frankrig. IP-adressen anonymiseres umiddelbart efter behandling og før den gemmes. Du har mulighed for at forhindre installation af cookies ved at ændre indstillingerne for din browsersoftware. Vi gør opmærksom på, at derved er muligvis ikke alle funktioner på dette websted tilgængelige. Du kan beslutte, om en unik webanalysecookie må gemmes i din browser for at give webstedsoperatøren mulighed for at indsamle og analysere forskellige statistiske data.

Brug af scriptbiblioteker (Google Webfonts)

For at præsentere vores indhold på en korrekt og grafisk tiltalende måde bruger vi scriptbiblioteker og skrifttypebiblioteker på dette websted. For eksempel, Google Webfonts. Googles webskrifttyper overføres til din browsers cache for at forhindre indlæsning af flere. Hvis browseren ikke understøtter Google Web skrifttyper eller forbyder adgang, vises indholdet med en standard skrifttype. Opkald fra scriptbiblioteker eller skrifttypebiblioteker udløser automatisk en forbindelse til biblioteksoperatøren. Det er teoretisk muligt - men i øjeblikket også uklart, om og til hvilke formål - at operatører af sådanne biblioteker indsamler data. Bibliotekoperatørens fortrolighedspolitik findes her: https://www.google.com/policies/privacy/

Brug af Google Maps

Dette websted bruger Google Maps API til visuelt at vise geografiske oplysninger. Når du bruger Google Maps, indsamler, behandler og bruger Google også data om brugers brug af kortfunktioner. For mere information om Googles databehandling, se Googles fortrolighedserklæring. Der kan du også ændre dine personlige privatlivsindstillinger i fortrolighedscentret. For detaljerede instruktioner om administration af dine egne data relateret til Google-produkter Klik her.

Indlejrede YouTube -videoer

Vi indlejrer Youtube-videoer på nogle af vores websteder. De tilsvarende plug-ins drives af YouTube, LLC, 901 Cherry Ave., San Bruno, CA 94066, USA. Når du besøger en side med YouTube-plug-in, vil den oprette en forbindelse til YouTubes servere. Youtube vil blive informeret om, hvilke sider du besøger. Hvis du er logget ind på din Youtube-konto, kan Youtube tildele din surfeadfærd til dig personligt. Dette kan forhindres ved forud at logge ud af din Youtube-konto.

Hvis en Youtube-video startes, bruger udbyderen cookies, der indsamler oplysninger om brugeradfærden.

Alle, som har deaktiveret lagringen af cookies til Google Ad-programmet, behøver ikke at forvente sådanne cookies, når de ser YouTube-videoer. Youtube gemmer også ikke-personlig brugsinformation i andre cookies. Hvis du vil forhindre dette, skal du blokere lagring af cookies i browseren.

For mere information om databeskyttelse på "Youtube", se venligst Fortrolighedspolitik hos udbyderen.

Sociale plugins

Vi tilbyder på vores websted muligheden for at bruge såkaldte "sociale medieknapper". For at beskytte dine data, er vi afhængige af løsningen "Shariff" i implementeringen. Som følge heraf, er disse knapper kun integreret på webstedet som en grafik, der indeholder et link til det tilsvarende websted for knapudbyderen. Ved at klikke på grafikken bliver du omdirigeret til tjenesterne fra den respektive udbyder. Først derefter vil dine data blive sendt til den respektive udbyder. Medmindre du klikker på grafikken, vil der ikke være nogen udveksling mellem dig og udbyderne af de sociale medieknapper. Oplysninger om indsamling og brug af dine data i de sociale netværk findes i de respektive udbyders vilkår for brug. Flere oplysninger om Shariff-løsningen.

Vi har integreret de sociale medieknapper for følgende virksomheder på vores websted: Facebook, Twitter, Google+, YoutTube, Linkedin, XING, Pinterest.

Google AdWords

Vores websted bruger Google-konverteringssporing. Hvis du er kommet til vores websted via en annonce sendt af Google, sætter Google Adwords en cookie på din computer. Konverteringssporings-cookien placeres, når en bruger klikker på en Google-viset annonce. Disse cookies mister deres gyldighed efter 30 dage, og bruges ikke til personlig identifikation. Hvis brugeren besøger bestemte sider på vores websted, og cookien ikke er udløbet, kan vi og Google muligvis genkende, at brugeren har klikket på annoncen og blev omdirigeret til denne side. Hver Google AdWords-kunde modtager en forskellig cookie. Cookies kan ikke spores via AdWords-annoncørers websteder. Oplysningerne, som indsamles ved hjælp af konverteringscookien, bruges til at generere konverteringsstatistik for AdWords-annoncører, der har valgt konverteringssporing. Kunder bliver informeret om det samlede antal brugere, der har klikket på deres annonce og blev omdirigeret til en side med konverteringssporing. De modtager dog ikke oplysninger, der personligt identificerer brugere.

Hvis du ikke ønsker at deltage i sporingen, kan du nægte den påkrævede placering af en cookie - f.eks. via en browserindstilling, der generelt deaktiverer den automatiske placering af cookies eller indstiller din browser, så cookies fra domænet "googleleadservices.com" blokeres.

Bemærk, at du ikke må slette opt-out-cookies, så længe du ikke ønsker at registrere måledata. Hvis du har slettet alle dine cookies i browseren, skal du indstille den pågældende op-out-cookie.

Brug af Google Remarketing

Dette websted bruger Google Inc.s remarketingfunktion. Det er designet til at præsentere interessebaserede annoncer for besøgende på webstedet i Google-netværket. En såkaldt "cookie" gemmes i webstedets besøgers browser, hvilket gør det muligt at genkende den besøgende, når han eller hun besøger websteder, der tilhører Googles annoncenetværk. På disse sider kan besøgende blive præsenteret for annoncer, der vedrører indhold, som den besøgende tidligere har set på websteder, der bruger Googles remarketingfunktion. Google siger, at det ikke indsamler personlige oplysninger under denne proces. Men hvis du ikke ønsker at bruge Google Remarketing, kan du fravælge ved at bruge de relevante indstillinger. Alternativt kan du deaktivere brugen af cookies til interessebaseret annoncering via Network Initiative ved at følge disse instruktioner.

Ændringer i vores privatlivspolitik

Vi forbeholder os retten til at ændre denne fortrolighedspolitik for altid at overholde de gældende lovkrav eller for at gennemføre ændringer af vores tjenester i fortrolighedspolitikken, f.eks. ved introduktion af nye tjenester. Dit nye besøg er underlagt den nye fortrolighedspolitik.

Spørg den dataansvarlige

Hvis du har spørgsmål om privatlivets fred, bedes du kontakte os eller kontakte den person, der er ansvarlig for databeskyttelse i vores organisation: Michael Lechermann
TÜV SÜD Sec-IT GmbH
Ridlerstraße 57
D-80339 München
T +49 89 500 84 942
E-mail