Fjernsupport

DEKOM støtter dig også gerne aktivt på din arbejdsplads under problemer og vanskeligheder. Derfor bruger vi Cisco WebEx, som giver vores teknikere mulighed for at tilbyde onlinemøder, indholdsdeling og supportfunktioner med tovejs transmission. Dette giver os mulighed for at vise dig, og udføre konfigurationstrin, indstillinger og administrative procedurer direkte på din front-end. Cisco WebEx leveres via internettet - på tværs af platforme til pc, Mac, tablet eller smartphone. Yderligere hardware, softwareoverførsel og opdateringer er ikke påkrævet. Hvis du vil bruge vores fjernsupport, bedes du kontakte os, og vi sender dig et tilpasset link, som vil blive sendt til dig via e-mail. Du kan derefter kommunikere med vores tekniker online.

Kontakt service & support

E-mail: service@dekom.com
Video: service@dekom.com

Man - Fre: 08.00 - 18.00