Werk vandaag nog vanuit uw Smart Office

Thuiswerken, Home Office, Smart Office, videoconferentie, telemedicine, virtuele werkplek, mobiele werkplekken - alle informatie op één pagina

Het beste moment om te starten was gisteren maar begin alsnog vandaag en haal verloren werktijd eenvoudig in.

Vanwege de huidige omstandigheden, verkeert de wereld in een noodtoestand. Reizen is sinds kort niet meer mogelijk, bijna alle kantoren zijn gesloten en medewerkers wordt gevraagd hun werkzaamheden vanuit huis te verrichten.
Op dit moment is er een enorme vraag naar informatie over thuiswerkplekken en hoe werken op afstand zo snel en zo effectief mogelijk gerealiseerd kan worden zodat werknemers met hun laptop, tablet en mobiele telefoon thuis kunnen werken.

We worden letterlijk overspoeld met verzoeken om van de één op de andere dag, werken op afstand mogelijk te maken en werknemers thuis te laten werken zodat men zo productief mogelijk kan blijven.
Natuurlijk kunnen wij dit! De technologie is er al geruime tijd klaar voor en ook de internetverbindingen thuis zijn geschikt om DEKOM's Smart Office direct te gebruiken. DEKOM maakt dit nu nog aantrekkelijker door tijdelijk geen provisioning-fees te hanteren en contractperiodes te verkorten.

Gratis software en apps: videoconferentie

StarLeaf App (Download)

Met StarLeaf kunnen meerdere personen en/of teams samenwerken alsof ze zich in dezelfde ruimte bevinden.

• Maak gebruik van de mogelijkheid om uw één-op-één vergaderingen te veranderen in een Quick Meeting door snel en eenvoudig extra personen toe te voegen aan uw vergadering.
  • Uw team kan te allen tijde gebruik maken van virtuele vergaderruimtes waar iedereen kan samenkomen.
  • Starleaf integreert naadloos met onder andere Microsoft Outlook, -Teams , -Office 365 en Google Calendar. Plan, beheer en neem deel aan uw vergaderingen, ongeacht uw locatie.

StarLeaf heeft naast de Starleaf App ook videoconferentiesystemen en andere vergaderoplossingen in het portfolio.

Lifesize App (Download)

Met Lifesize kunt u direct vanaf uw smartphone of vanuit uw browser videogesprekken voeren met uw team.

• Gratis, onbeperkte groepsvideogesprekken: Teams kunnen zoveel videogesprekken plannen als nodig is met maximaal acht deelnemers, zonder abonnement en zonder tijdslimiet.
  • Eenvoudig vergaderingen bijwonen en leiden: Woon de videovergadering eenvoudig bij door gebruik te maken van Chrome-, Firefox- en Safari-browsers zonder extra software te downloaden op uw computer.
  • Veilig delen van content: Lifesize beschikt over een wereldwijd videoconferentienetwerk waardoor u op een veilige manier vanaf uw computer, tablet of smartphone content kunt delen.

Lifesize heeft ook videoconferentiesystemen en andere vergaderoplossingen in het portfolio.

Cisco Webex (Download)

Cisco Webex Teams is een van de veiligste collaboration-tools met functies zoals groeps-chat, videovergaderingen, het delen van content en whiteboarding. Gebruik het cloud-gebasseerde Cisco Webex waar en wanneer dan ook en breng uw collega’s en andere relaties dichter bij elkaar.

Neem eenvoudig deel aan virtuele vergaderingen via uw computer, tablet, smartphone of internet browser met één druk op knop. Werk samen op afstand in uw documenten via de Cisco WebEx Meeting-app of op het interactieve Cisco WebEx Board. Wilt u de online vergadering opnemen om later te bekijken? Ook dat is mogelijk met Cisco WebEx.

De gratis versie van Cisco Webex Teams kan eenvoudig worden gedownload vanuit elke App Store of gestart worden in een browser en is dus meteen klaar voor gebruik. Naast WebEx Teams heeft Cisco ook videoconferentiesystemen en andere vergaderoplossingen in het portfolio.

Zoom (Download)

Met ZOOM Meetings kunt u gebruik maken van chat- en videoconferentie- en virtual whiteboard-functionaliteiten. ZOOM is zeer eenvoudig in gebruik. Plan een meeting en begin direct met een videovergadering. U kunt overal en met elk apparaat verbinding maken want ZOOM Meetings synchroniseert met uw agenda en biedt videoconferenties vanaf uw computer, tablet en mobiele telefoon aan. Tevens biedt ZOOM de mogelijkheid om online-trainingen en online-bedrijfstoespraken te houden; voor webinar- of “town hall”- doeleinden.

Zoom Meetings and Chats biedt u tools die uw vergaderingen productiever maken. U klikt op "record" en het notuleren wordt overgelaten aan de automatisch gegenereerde, doorzoekbare transcripties van Zoom. Deel en speel video's af met volledige audio en video zonder de content te uploaden.

Gratis software en apps: Digital Workplace

Microsoft Teams (Download)

Microsoft Teams zou het centrale aanspreekpunt voor een virtueel team moeten zijn. De meest prominente tool binnen Microsoft Teams is de chat-app, waar iedereen snel informatie kan uitwisselen. Als er behoefte aan is om de chat om te zetten in een online-meeting, kan een vergadering direct worden gepland of gestart.

Om ervoor te zorgen dat iedereen over dezelfde informatie beschikt, kan Microsoft Teams ook bestanden opslaan. Ook zijn er rechtstreekse koppelingen met veel andere Office- en Microsoft-tools. Zo kunnen er nieuwe bestanden worden aangemaakt voor Excel, PowerPoint en OneNote of kunnen bestaande bestanden worden geïmporteerd. Zelfs een koppeling met SharePoint of wiki's zijn geen probleem. En via OneDrive, Outlook en Skype voor Business is Microsoft Teams verbonden met andere veelgebruikte applicaties.

Google Suite (Download)

Google’s G Suite biedt een complete cloud-oplossing voor het dagelijkse werk. G Suite is voortgekomen uit Google Apps for Business en Google Apps for Work. G Suite biedt communicatie-tools zoals Gmail en Google Hangouts, collaboration-tools als Google Calendar, Google Drive en Google Sites alsmede een complete set aan office-toepassingen zoals Google Docs en Google Spreadsheets. G Suite is volledig cloud-gebasseerd en behoeft geen eigen infrastructuur.

Gratis software en apps: project management

Wrike (Download)

Wrike is een cloud-gebasseerde projectmanagement-tool. Dit pakket is zo ontworpen dat het aan de belangrijkste eisen voldoet, ongeacht de teamgrootte. Sinds de eerste release in 2007 werkt Wrike continu aan extra uitbreidingsmodules en voegt Wrike ook regelmatig nieuwe functies toe.

Dit programma wordt gekenmerkt door een zeer hoge transparantie in alle processen. Deze alles-in-één oplossing biedt ook tal van opties waarmee u uw projecten kunt beheren, van de eerste aanvraag tot het uitvoeren en rapporteren van de voortgang.

Wat is de juiste oplossing voor uw bedrijf?

Wij adviseren u graag..

Wij zijn al jaren dé specialist op het gebied van videocommunicatie, videocollaboratie en videoconferentie.

Onze communicatie-adviseurs kunnen u, geheel vrijblijvend, van een professioneel advies voorzien en u een helpende hand bieden zodat u en uw collega’s kunnen blijven samenwerken, op ieder moment van de dag en op iedere locatie.

Bent u al een videoconferentiegebruiker? Ook dan kunnen onze specialisten u adviseren over thuiswerkplekken en virtuele vergaderkamers.

Transformeer uw thuiskantoor vandaag nog in een DEKOM Smart Office.

Direct Contact

Frequently asked questions (FAQ)