Remote Support

Download Remote Support voor Windows  (.exe-Data ca. 2,8 MB)

Download Remote Support voor Mac (.dmg-Data ca. 12,8 MB)

DEKOM wilt u direct op uw werkplaats helpen wanneer er problemen of moeilijkheden optreden. Hieronder vindt u onze remote access software, waarmee onze technici eenvoudig verbinding kunnen maken met uw pc. Wij kunnen direct de configuratiestappen, instellingen en andere handelingen aan u tonen en ook uitvoeren.

Om de software te gebruiken is geen installatie en geen aanpassing van uw firewall vereist en is voor DEKOM-klanten uiteraard gratis. De communicatie wordt veilig gecodeerd en wordt alleen gebruikt wanneer u dat wilt.

Als u gebruik wilt maken van de Remote Support kunt u de actuele software versies van onze Quicksupport hieronder downloaden. Start het programma en stuur ons het 8-cijferige ID, evenals het wachtwoord. Bij vragen over het gebruik van de Quicksupport kunt u ons altijd bereiken.