Poly voor Microsoft Teams Rooms

Poly, de "Partner van het jaar" finalist van de wereldberoemde softwarefabrikant Microsoft, ontwikkelt apparatuur voor vergaderruimtes van alle gangbare formaten. De juiste hardware voor uw software, optimaal afgestemd op uw Teams-omgeving.

Poly MTR-oplossingen voor Windows bieden de vertrouwde Microsoft Teams-interface in combinatie met hoogwaardige video- en audiotechnologie.

Poly voor Microsoft Teams Rooms voor Windows

De op Windows gebaseerde Poly Studio Kits bieden alles wat u nodig heeft aan technische accessoires voor uw Microsoft Teams-vergaderruimte. Sluit de componenten eenvoudig aan op een display of whiteboard en u kunt aan de slag. De oplossing omvat een pc, zodat er geen laptop of ander device nodig is om de vergadering te starten. De gestandaardiseerde gebruikersinterface en schaalbaarheid maken deze kits bijzonder geschikt voor grotere organisaties, met meerdere vergaderruimtes en locaties, die hun medewerkers een consistente, intuïtieve gebruikerservaring willen bieden.

Productgegevens en vergelijking

Poly Studio Focus room-Kit

De focus room kit is ideaal voor huddle rooms, think tanks en kleine vergaderruimtes tot 9m2. Onderdeel van het pakket is de Poly Studio P15 – een alles-in-één videobar – de Poly GC8 touch controller en een Lenovo of Dell room-PC voor Microsoft Teams. Dankzij deze combinatie kan een kleine ruimte snel, eenvoudig en schaalbaar worden voorzien van krachtige video en audio.

Uw voordeel:

• 4K-camera met 4x zoom, kleurgetrouw en correctie bij weinig licht
  • AI-ondersteunde automatische framing
  • AI-ondersteunde noise block en beamforming
  • Volledig schaalbaar

Gratis advies

Poly Studio Kit voor middelgrote ruimtes

Met dit Poly pakket kunnen Microsoft Teams ruimtes tot 27m2 professioneel worden uitgerust. De Poly Studio all-in-one videobar zorgt voor een helder beeld en nauwkeurige geluidsopname en -weergave. Het systeem wordt aangestuurd door een Dell of Lenovo Poly room-PC en bediend met een Poly GC8 touch controller.

Uw voordeel:

• 4K camera mat automatische group framing
  • Zes precisiemicrofoons met acoustic fence en NoiseBlock
  • Volledig schaalbaar

Gratis advies

Poly Studio Kit voor grote ruimtes

Met deze configuratie kunnen grotere vergaderruimtes en boardrooms tot ca. 36m2 eenvoudig worden uitgerust. De kit bevat de Poly Studio E70, een op Windows gebaseerde Poly room-PC en een 8-inch Poly GC8 touch controller. Voor het beste geluid kiest u de gecertificeerde Poly Sync- of Trio-luidsprekers om het pakket compleet te maken.

Your Benefits:

• Een hoogwaardige 4K-camera met twee lenzen voor grote ruimtes
  • AI voor tracking en auto framing
  • Studio kwaliteit overgangen tussen camera-instellingen
  • Comfortabele bediening dankzij de touch controller
  • Volledig schaalbaar

Gratis advies

Heeft u niet gevonden wat u zocht of weet u niet zeker welk systeem het beste is voor uw bedrijf? Wij geven u graag een uitgebreid, leveranciersonafhankelijk advies.

Gratis advies