Barco ClickShare Installations- og brugervejledning

I denne artikel viser vi dig, hvordan du installerer Barco ClickShare og deler indhold fra din computer eller smartphone.

Sådan installeres ClickShare Launcher på Microsoft- og Mac -systemer

1. Download Launcher.
  2. Følg instruktionerne i installationsguiden.
  3. Indsæt ClickShare-knappen i USB-porten på din pc/Mac.

Sådan bruges ClickShare iOS-appen

1. Skift til WIFI-indstillingerne. Opret forbindelse til "ClickShare-xxx" -netværket fra netværkslisten, og indtast adgangskoden (standardadgangskoden er "clickshare").
  2. Åbn ClickShare-appen på din mobilenhed.
  3. Når du har åbnet ClickShare-appen, kan du vælge de filer, du vil dele. Hvis du f.eks. vil dele et dokument, skal du trykke på den virtuelle knap efter at have valgt filen. Nu kan du vælge den ønskede terminal.

Sådan bruges ClickShare Android-appen

1. Skift til WIFI-indstillingerne. Opret forbindelse til "ClickShare-xxx" -netværket fra netværkslisten, og indtast adgangskoden (standardadgangskoden er "clickshare").
  2. Åbn ClickShare-appen på din mobilenhed.
  3. Når du har åbnet ClickShare-appen, kan du vælge de filer, du vil dele. Hvis du f.eks. vil dele et dokument, skal du trykke på den virtuelle knap efter at have valgt filen. Nu kan du vælge den ønskede terminal.

Sådan bruges Airplay på ClickShare

1. Skift til WIFI-indstillingerne. Opret forbindelse til "ClickShare-xxx" -netværket fra netværkslisten, og indtast adgangskoden (standardadgangskoden er "clickshare").
  2. Nu kan du vende tilbage til din startskærm og åbne Kontrolcentret. Stryg derfor opad med din finger fra knappen på din skærm.
  3. Tryk nu på knappen: "AirPlay", og vælg ClickShare. Under feltet ClickShare vises elementet "Spejling", som du aktiverer.
  4. Din iPad eller iPhone skal spejles på displayet.

You have more questions or need advice on wireless presentation systems?

We are experts in the field of video communication, media technology and collaboration tools. That's why we are a strong partner to help you with questions and advice on Barco ClickShare.

Let our certified key account managers advise you now, free of charge and vendor-neutral, on how to best use ClickShare and combine it with other hardware/software.

Free consultation