Hvad er WebRTC, og hvorfor har du brug for det?

WebRTC betyder Web Real Time Communications. Begrebet blev først introduceret i 2011, derefter blev teknologien standardiseret af W3C-konsortiet.

Hidtil kunne videoopkald udføres via videokonferenceenheder (kaldet codecs) eller via passende software. Men stigningen af videokonferencens popularitet og fremkomsten af nye muligheder og behov for kommunikation gennem video, har gjort det klart, at det ikke er nok. Ofte kan den fjerne deltager ikke installere hardware eller software, eller en videoforbindelse er kun nødvendig i få situationer. Det er derfor ikke altid hensigtsmæssigt, at opsætte noget hardware eller software, der snart vil blive fjernet.

WebRTC-teknologien giver fuld videokommunikation gennem browservinduet. Det svarer til at se en video på YouTube, men indeholder muligheden for en tosidet kommunikation i realtid. For at gennemføre en videochat-session med en fjern samtalepartner kræver, at du kan sende linket til en internetkilde, så din videoforbindelse er klar.

Hvad er WebRTC

WebRTC er en standardiseret teknologi, der er kompatibel med moderne videokommunikationsteknologier. Via WebRTC kan du kommunikere via video med alle, der bruger udstyr fra Cisco, Polycom, LifeSize, Avaya / Radvision etc. og sådan software som Cisco Jabber Video, Polycom RealPresence, LifeSize ClearSea og så videre. Denne teknologi forenkler deltagelsen i videoopkald og åbner nye muligheder. For eksempel kan din webstedsbesøgende nu ringe til dig via video uden at bruge et videokonferencesystem; du kan forbinde dine forretningspartnere med opkaldet til virksomhedsgruppen med et enkelt klik. Du kan også deltage i videoopkald fra hvilken som helst computer, uanset hvor du er - på ferie, på forretningsrejse, på internetcafé osv. Kontakt vores rådgivere, og få en detaljeret forklaring på, hvor du kan anvende WebRTC, så tilbyder vi dig den bedste løsning.