Het belang van de verschillende onderdelen van de infrastructuur

Videoconferenties tussen twee locaties vormen tegenwoordig geen enkel probleem meer. Verbind twee systemen via IP en uw „visuele communicatie“ kan beginnen.

Deze meest simpele vorm van videoconferenctie is niet ingewikkeld en snel tot stand gebracht. Maar hoe gaat het in zijn werk wanneer meerdere systemen met elkaar verbonden moeten worden? Of wanneer het niet zo eenvoudig is om een IP-verbinding tot stand te brengen, wanneer gelet moet worden op de instellingen van de firewall, of wanneer er geen directe IP-verbinding bestaat?

Moet het systeem bovendien ook bereikbaar zijn voor concurrerende systemen? Hoe staat het met de veiligheid? Bij een kleine uitbreiding van het scenario wordt al snel duidelijk dat elke installatie, elke oplossing en elk netwerk voor videoconferencing uniek is...

Download hier de complete white paper als PDF