Oplossingen voor Skype for Business-vergaderruimten creëren

Met het veranderen van de kantooromgeving en het interactiever worden van vergaderingen zal de benodigde technologie ook veranderen.

Skype for Business

Hoe vaak heeft u geprobeerd een telefonische vergadering te regelen, meerdere agenda's, tijdzones en andere verplichtingen te coördineren, om bij aankomst in de vergaderruimte te constateren dat de technologie faalt. Dit betekent dat de eerste tien minuten besteed moeten worden om iedereen in de videovergadering te betrekken met de angst om niet op de verkeerde knop te drukken en alle verbindingen te verliezen.

Deze frustratie en aarzeling met de technologie is een belangrijke reden achter de trage acceptatie van video vergaderingen door sommigen. Ondanks het feit dat bedrijven aanzienlijke bedragen investeren in oplossingen die zijn ontworpen om het samenwerken eenvoudiger te maken, kunnen slechte ervaringen in het verleden de acceptatie nog steeds beïnvloeden.

Investeringen in vergaderzaaltechnologie zijn gedaan om de nieuwe manieren van werken te ondersteunen die de afgelopen jaren zijn geïntroduceerd: hot desking, huddle rooms en kleinere samenwerkingsruimtes hebben allemaal de meer formele kantoorindeling van het verleden vervangen en werknemers werken steeds vaker via verschillende locaties, zowel op kantoor als op afstand.

Aangezien veel organisaties hun vergadersystemen nog moeten standaardiseren, kan dit betekenen dat werknemers vertrouwd moeten raken met meerdere systemen - veelal niet zo intuïtief als de software die ze in hun persoonlijke leven gebruiken.

Naarmate de kantooromgeving blijft veranderen en vergaderingen interactiever worden, is ook de benodigde technologie aan het veranderen en een eenvoudige, effectieve communicatietool die net zo intuïtief is als een consumentenoplossing, staat centraal om dit te bereiken.

Dus waar moeten bedrijven op letten als het gaat om conferentietechnologie en is het mogelijk om eindgebruikers tevreden te houden terwijl ze er ook voor zorgen dat IT-teams vertrouwen hebben in de technologie die op hun netwerk geïmplementeerd wordt?

Raadpleeg DEKOM over de mogelijkheden voor Skype for Business in uw vergaderruimte. DEKOM heeft uitgebreide ervaring opgedaan door samen te werken met 3.000 internationale organisaties in meer dan 130 landen. De enige Europese speler die gecertificeerd is voor Microsoft Surface Hub, Skype voor Bedrijven, Microsoft Teams, StarLeaf en Polycom.


Download the white paper "How to create Skype for Business meeting room solutions"