Barco ClickShare Installatie en gebruikerstips

In dit artikel laten we zien hoe Barco ClickShare geïnstalleerd kan worden en hoe content gedeeld kan worden vanaf computer of smartphone.

Hoe ClickShare Launcher te installeren op Microsoft en Mac systemen

Op voorhand: het herhalend klikken om ClickShare Client applicatie te activeren kan vermeden worden door de launcher te pre-installeren. Launcher is beschikbaar voor zowel Microsoft als Mac systemen.

1. Download Launcher.
  2. Volg de instructies van de wizard.
  3. Sluit de USB ClickShare dongle aan op de USB-poort van de PC of Mac.

Hoe ClickShare iOS app te gebruiken

Hoe ClickShare Android app te gebruiken

Hoe Airplay te gebruiken