Vruchtbare samenwerking Apple en Cisco

Engineering teams van Cisco en Apple hebben samengewerkt om een ​​superieure app en voice ervaring voor iPhone en iPad op bedrijfsnetwerken te ontwikkelen.

Cisco | Apple
-

Via een partnerschap van Cisco met Apple, met de release van iOS 10 en de beschikbaarheid van de nieuwste Cisco networking software en hardware kunt u nu:

Het netwerk optimaliseren - iPhones en iPads kunnen standaard het beste draadloze toegangspunt selecteren afhankelijk van de applicaties die in gebruik zijn. Deze mogelijkheid is bedoeld om de betrouwbaarheid van de toepassingen, met name real-time toepassingen zoals video en spraak te verbeteren.

Neem de Fast Lane - Het netwerk kan nu prioriteit geven aan Cisco WebEx en Spark verkeer op iOS-apparaten, zodat de bandbreedte beschikbaar is voor degenen die het zakelijk nodig hebben, in plaats van voor hen die Pokémon Go spelen of kijken naar de nieuwste grappige video's.

Optimale Spark ervaring op de iPhone - Cisco Spark is nu geoptimaliseerd voor de iPhone en iPad, zodat gebruikers vanuit hun contacten direct een VoIP-gesprek kunnen starten zonder hier een andere applicatie voor te hoeven openen. Ook kan Siri gevraagd worden om Spark te gebruiken om contacten te bellen.

Neem vandaag nog contact op met DEKOM om te bespreken hoe het gebruik van Cisco Spark en Apple-apparaten de beste combinatie voor uw bedrijf zijn.