ViDOFON AG fuseert met Systemhaus DEKOM

ViDOFON AG: uw partner, en een van de leidende ondernemingen op het gebied van HD-videoconferenties, videoconferentienetwerken, infrastructuur, telepresence, Managed Services en Unified Communications, is per 1 januari 2010 gefuseerd met DEKOM Systemhaus, installateur van AV-systemen en specialist op het gebied van conferentieruimtes.

20.07.2010 -

DEKOM Systemhaus ontwerpt hoogwaardige vergaderruimtes met videoconferentie, geluids- en lichtinstallaties en volgens de wensen van de klant geprogrammeerde besturingssystemen van AMX en Crestron. Full-service en technisch onderhoud van de systemen door de eigen serviceafdeling garanderen een maximale klanttevredenheid. Ook de modernste communicatiestructuren als IP-video/audio, streaming, video-on-demand, infotainment en Digital Signage horen voor DEKOM tot de dagelijkse realiteit. Internationale klanten, designers en architecten van naam vertrouwen daarom voor doelgerichte adviezen en de financieel en technisch succesvolle implementatie van hun projecten op DEKOM.

ViDOFON AG weet haar sterke punten door de fusie met DEKOM aan te vullen tot een krachtig en robuust totaalpakket, dat in die vorm tot nu toe nog niet op de markt te vinden is.

Wat zijn voor u de voordelen?

Onze klant profiteert ervan, dat een enkele partij alle diensten kan leveren, van advies, ontwerp, dienstverlening, service en hardware. Experts voor de integratie van alle mogelijke technologieën voor vergaderruimtes werken vanaf nu samen met experts op het gebied van HD-videoconferenties via IP-netwerken en -infrastructuur. De kundige advies- en verkoopteams zorgen ervoor dat er een duidelijke meerwaarde voor uw bedrijf ontstaat en transactiekosten gereduceerd worden.

We verheugen ons op een succesvolle samenwerking met u!

Mocht u aanvullende vragen en/of opmerkingen hebben, dan staan we uiteraard te allen tijde ter beschikking.

Uw ViDOFON-team