Videoconferentie Expert DEKOM behaalt Polycom Gold Partner Status

Hamburg / Breda, 9 juli 2013. Europa's Full Service Partner voor audiovisuele communicatie, DEKOM, is tegenwoordig "Polycom Gold Partner" en maakt daarmee deel uit van een select gezelschap dat deze titel voert.

Polycom Gold Solution Advisor badge

Een prima prestatie: Polycom is een van de global leaders in op standaarden gebaseerde unified communications oplossingen, met meer dan 400.000 klanten wereldwijd. Het certificeringstraject is dan ook behoorlijk zwaar en vereist toewijding en kennis van de markt en toegepaste technieken.

Jörg Weisflog, CEO van DEKOM AG zegt: "We zijn blij met het behalen van deze status, het onderstreept niet alleen de kracht van ons gehele team, maar het benadrukt ook dat we bezig zijn met intensieve relaties met de meest prestigieuze leveranciers in deze markt. Meer en meer wordt duidelijk dat DEKOM de absolute specialist is voor videoconferentie in de meest brede zin van het woord. En dat is iets om trots op te zijn." Als Gold Partner werkt DEKOM samen met Polycom aan het bewerken van de markt voor het leveren van de meest geavanceerde oplossingen voor telepresence en unified communications toepassingen.