Videoconferentie-aanbieder DEKOM breidt uit naar België

Kantoor in Brussel geopend / Zevende DEKOM locatie in Europa / Meer in de planning

15.05.2013 -

Hamburg / Brussel. DEKOM AG, de Europese specialist voor videoconferentie en audio/visuele toepassingen, heeft zojuist de deuren geopend van de Belgische vestiging, DEKOM Belgium NV.

Het Hamburgse bedrijf volgt hiermee een consistente lijn van snelle groei, gebaseerd op een strategie dat visuele communicatie een internationale business is, maar met noden aan locale vertegenwoordiging. DEKOM Belgium NV wordt bestuurd door Martin van Heukelum en Björn Heisterkamp en heeft haar zetel centraal in Brussel aan de Rue de la Loi.

Heisterkamp zegt: "We zien een enorm potentieel in deze markt. België wordt gekarakteriseerd door een internationale markt, met een gezonde mix van grote industriële multinationals, een geografische spreiding van diverse kantoren van KMO's en ook nog eens tal van overheidsorganen, in het bijzonder nabij ons eigen kantoor, in het hart van de Europese Gemeenschap." Van Heukelum voegt daar aan toe: "Infra structuur verbetert met rasse schreden, België plaveit de weg voor professionele videocommunicatie en we zien duidelijk een rol weggelegd voor DEKOM om passende producten en diensten aan te bieden."

Jörg Weisflog, CEO van DEKOM AG, is content met de uitbreiding: "Het moment is nu. België heeft de kleinste dichtheid van videoconferentiegebruikers in westelijk Europa, een ongelooflijke hoeveelheid aan internationale zakenvluchten en het verkeer tussen de voornaamste steden staat steeds vast. We zien het als onze roeping om professionele instellingen te helpen met professionele oplossingen om collaboration tussen verschillende locaties mogelijk te maken."

DEKOM is een voorname leverancier van de toonaangevende merken in de wereld van visuele communicatie en levert producten en diensten aan bedrijven en instellingen in ruim 60 landen. DEKOM Belgium NV is de vierde uitbreiding van DEKOM sinds de opening van het kantoor in Nederland (2011) en België is het zevende land waarin DEKOM nu actief aanwezig is met eigen bureel.