Unified Communication, Unified Collaboration en Unified Conferencing

Voor DEKOM zijn de drie UC's al lange tijd leidend in de manier waarop we dagelijks werken - Unified Communication, Unified Conferencing en Unified Collaboration. DEKOM-oprichter Jörg Weisflog vertelt in een interview met Inavate over het belang van de 3 UC's. Hij bespreekt de achtergrond van deze begrippen en welke veranderingen in de toekomst te verwachten zijn.

Tijdens de Corona-epidemie werd duidelijk hoeveel bedrijven nog steeds worstelen met het locatie onafhankelijk werken. Als gevolg hiervan nam de vraag naar laptops, camera's en headsets drastisch toe en worden veel fabrikanten met enorme uitdagingen geconfronteerd en treden er langere levertijden op.

Hardware alleen is echter niet voldoende om het werken vanuit een thuiskantoor net zo efficiënt te maken als werken op kantoor. Geschikte software en het juiste gebruik hiervan  zijn minstens zo belangrijk als hardware van goede kwaliteit.
 
Welke software het meest geschikt is voor u en wat de beste oplossingen voor uw thuiskantoor zijn, is een vraag die DEKOM graag voor u beantwoordt.