SMART Annnounces Next Level Of SMART Room System For Microsoft Lync

SMART Technologies Inc. kondigt nieuwe features aan voor haar SMART Room System, dat kan communiceren met Microsoft Lync. Interactive sharing, Unbound Workspace, de integratie van SMART Meeting Pro-software en nieuwe beeldschermgrootten en -combinaties zijn slechts enkele van deze features.

Smart Room System for Microsoft Lync
-

Freedom to interact

SMART verandert de manier waarop gebruikers content ervaren en opslaan tijdens een Lync-vergadering. Met de introductie van interactive sharing hebben gebruikers nu de vrijheid om te werken aan iedere content op het beeldscherm, zonder gebruik van een muis en keyboard. De multi-touch functionaliteit maakt natuurlijke interactie mogelijk bij iedere applicatie. Met de toevoeging van SMART Meeting Pro PE zijn gebruikers niet langer beperkt tot het maken van aantekeningen in Powerpoint of Lync whiteboard. Notities kunnen nu in iedere software-applicatie worden gemaakt, zoals in populaire applicaties als Microsoft Word, Excel en PDF-bestanden. Deze bestanden kunt u vervolgens direct opslaan.

SMART Meeting Pro bevat ook unbound workspace, de revolutionaire whiteboard applicatie waarmee u content kan draaien en op in kunt zoomen, ongeacht de complexiteit van de content. Geen ander Lync room system biedt deze uistekende samenwerkingsmogelijkheid. 

Vele kamergrootte-mogelijkheden

Het SMART Room-systeem is oorspronkelijk aangekondigd met een groot scala aan interactieve beeldschermopties met drie kamerafmetingen, waaronder 70" inch en 84" beelschermcombinaties. SMART voegt hier nu twee nieuwe afmetingen bij, waaronder single en dual 55" beeldschermen. De grootte van vergaderzalen kan nu variëren van 50 tot 300 m², voor 2 tot 16 participanten. Deze additionele afmetingen maken van SMART Room System het enige Lync Room-systeem waarbij kleine beeldschermen mogelijk zijn, die geschikt zijn voor directiekantoren en informele werkruimten, maar tevens grote beeldschermen voor grote vergaderzalen, directie boardrooms en auditoria.

Het custom-designed SMART Room systeem voor Lync bevat één of meerdere interactieve beeldschermen, geintegreerde componenten als een codec, camera, speakers, een touch panel en tafelmicrofoons. 

Bekijk direct de productpagina van SMART Room System voor Microsoft Lync voor meer informatie, afbeeldingen en datasheets.