Polycom RealPresence Cloud 2012

Kant-en-klare oplossingen voor grote bedrijven

Polycom RealPresence Cloud
16.04.2012 -

Met de introductie van de Polycom RealPresence Cloud, een gebruiksklaar product voor grote bedrijven, heeft Polycom een belangrijke stap gezet binnen haar cloud-strategie. Polycom RealPresence Cloud is gebaseerd op het Polycom RealPresence-platform en maakt onder de naam Polycom RealPresence-netwerk gebruik van het door HP gekochte Halo/HVEN-netwerk. Dienstverleners kunnen gebruik maken van infrastructuur, eindpunten en diensten van carrierkwaliteit. Deze kunnen dan binnen afzienbare tijd abonnementen voor VaaS(Video-as-a-Service)-systemen op de markt brengen, voor klanten van welke omvang ook.

Video Collaboration voor grote ondernemingen. Nieuwe toepassingen en markten voor het gebruik op mobiele apparaten, in sociale netwerken en in de cloud.

Kant-en-klare infrastructuur:

Achter de RealPresence Cloud bevindt zich het Polycom RealPresence-platform, het meest uitgebreide, software-gebaseerde infrastructurele systeem voor de beste interoperabiliteit op het gebied van universele Video Colloboration. Dienstverleners kunnen hierdoor zowel het mkb als grote concerns voorzien van schaalbare, betrouwbare, altijd beschikbare en veilige systemen met carrierkwaliteit.

Snellere marktintroductie:

Door middel van het Polycom RealPresence Network (voorheen Halo/HVEN-netwerk, in 2011 door HP overgenomen) betreedt u binnen de kortste keren als dienstverlener de markt en kunt u verschillende cloud-gebaseerde VaaS-oplossingen aanbieden, die voldoen aan de moderne eisen van grote ondernemingen.

Minimale investering vooraf:

Met de RealPresense Cloud biedt u uw klanten een B2B-VaaS-oplossing, die deze naam ook daadwerkelijk verdient. Het systeem is naar wens opschaalbaar. De ter plaatse voorhanden zijnde basisinfrastructuur hoeft niet volledig geïntegreerd te worden.

Meer toepassingsmogelijkheden:

De RealPresence Cloud bevat een volledig beheerde multipoint-videoservice, die diverse verbindingen tussen op standaarden gebaseerde eindpunten (conferentieruimtes, mobiele apparaten, pc's, internet) net als Microsoft Lync 2010, IBM Safetime en eindpunten ondersteunt, die het niet op standaarden gebaseerde TIP-protocol verwerk