Nieuwe bedrijfsnaam

ViDOFON AG heet voortaan DEKOM AG

07.06.2011 -

Hamburg. ViDOFON AG gaat met onmiddellijke ingang verder onder de naam DEKOM AG. De juridische en eigendomsstructuur van het bedrijf blijven ongewijzigd.

ViDOFON AG heeft zich sinds de oprichting in 1998 ontwikkeld tot een van de belangrijkste Europese ondernemingen op het gebied van HD videoconferenties, videoconferentienetwerken, infrastructuur, telepresence, Managed Services en Unified Communications en installeerde al in meer dan 50 verschillende landen videoconferentiesystemen.

Op 1 januari 2010 heeft ViDOFON AG het vanouds in conferentieruimtes gespecialiseerde DEKOM Systemhaus overgenomen en haar portfolio naast HD-videoconferenties over IP-netwerken uitgebreid met alle media-, audio-, presentatie- en aansturingstechnologieën die in een conferentiezaal geïntegreerd kunnen worden. Andere projectteams realiseren geoptimaliseerde omgevingen in theaters, auditoria, stadions, hotels en musea en bieden hun professionele expertise aan bij de aansluiting, aansturing en het onderhoud van de technische infrastructuur in gebouwen en bij de totstandkoming van de ideale ruimteakoestiek.

Ook onder DEKOM AG zal de naam ViDOFON in de toekomst als merk gebruikt blijven worden. Alle contactgegevens en -personen en bijbehorende telefoonnummers en e-mailadressen blijven net als de website www.dekom.com gewoon bestaan.