Microsoft certificeert Polycom RealPresence Group Series

Microsoft heeft officieel aangekondigd dat Polycom RealPresence Group Series gecertificeerde endpoints zijn voor Skype for Business Online en Office 365.

Open Gallery (1)
-

Polycom en Microsoft werken steeds verder aan hun samenwerking. Gebruikers van Office 365 en Skype for Business kunnen hun video conferencing ervaring behoorlijk verrijken dankzij de toevoeging van Polycom. Gebruikers van Polycom RealPresence Group Series kunnen eveneens de voordelen benutten van interoperatie met Skype for Business.

De kracht van Microsoft Skype for Business en RealPresence Group Series van Polycom zit in een hoeveelheid aan mogelijkheden voor professionele collaboratie en conferencing en neemt een hoop barrières weg. The certificering biedt meer flexibiliteit en keuze aan gebruikers van Office 365 en geeft de mogelijkheid om op dit platform ook professionele videocommunicatie apparatuur in te zetten.

Wat betekent dit voor Polycom klanten?

  • de zekerheid hebben dat Group Series officieel Skype for Business en Office 365 certified zijn
  • de zekerheid hebben dat Group Series geregistreerd kunnen worden binnen Office 365, vermits de Polycom versie 6.1.1 of hoger is
  • de mogelijkheid om gestroomlijnd te werken met eenvoudige bediening (RealPresence Touch is benodigd hiervoor)
  • dat men kan rekenen op ondersteuning van Microsoft; de certificering houdt ook in dat Microsoft ter wille is bij het oplossen van mogelijke problemen met Polycom.

In alle gevallen is de Polycom Skype for Business Interop License benodigd. In tegenstelling tot andere fabrikanten met ‘Skype for Business interoperability’ is Polycom daadwerkelijk gecertificeerd en hierbij kan de gebruiker dus rekenen op een optimale workflow, compatibiliteit en ondersteuning.